"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!!!

«Έκανα ό,τι μπορούσα. Το προσωπικό κόστος άξιζε για τη σωτηρία της χώρας», ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο διεθνές δίκτυο Bloomberg, βλέποντας παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και δυνατότητα τροποποίησης όρων του προγράμματος που συμφωνήθηκε με την τρόικα.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg, αποσπάσματα από την οποία προδημοσιεύτηκαν πριν από την μετάδοσή της τη Δευτέρα, ο Γιώργος Παπανδρέου εκτιμά πως μπορούν να «γίνουν ορισμένες τροποποιήσεις» στο πρόγραμμα.

«Εάν μπορέσουμε να επιμηκύνουμε την περίοδο δημοσιονομικής προσαρμογής για ένα χρόνο περίπου, αυτό θα αφαιρούσε λίγη πίεση» είπε ο πρώην πρωθυπουργός.


Ο Γ. Παπανδρέου υποστήριξε πως ορισμένοι από τους ισχυρισμούς πολιτικών για απομάκρυνση από το μνημόνιο «δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται κυριολεκτικά». Με τέτοιους ισχυρισμούς, τόνισε, καλλιεργούνται μη ρεαλιστικές προσδοκίες για επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνηθέντων.


Ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα του πως όποιος κερδίσει στις εκλογές θα «συμπεριφερθεί υπεύθυνα», αποφεύγοντας να κάνει εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα της κάλπης.


«Τώρα, θα είναι καθήκον της νέας κυβέρνησεις να πάρει το πρόγραμμα και να "τρέξει"» τόνισε ο Γ. Παπανδρέου


ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΡΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΠΝΙΞΙΜΟ;
ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΣΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου