"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Στο λιμάνι της Τήνου προσέκρουσε το «Νήσος Χίος» λόγω ισχυρών ανέμων

Στο λιμάνι της Τήνου προσέκρουσε κατά τον απόπλου του λόγω των ισχυρών ανέμων το πλοίο «Νήσος Χίος», το οποίο μεταφέρει 1.183 επιβάτες. Το πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μυτιλήνη-Χίος-Τήνος-Πειραιάς, προσέκρουσε με το πίσω μέρος του στον προβλήτα του λιμανιού της Τήνου. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί από την πρόσκρουση.

Στη συνέχεια, επειδή δεν μπορούσε να προσεγγίσει εκ νέου το λιμάνι της Τήνου, καθώς εκείνη τη στιγμή έμπαιναν άλλα δύο πλοία, μεταφέρθηκε με ρυμουλκό στη Σύρο.

Σύμφωνα με τον πλοίαρχο, από την πρόσκρουση έχει προκληθεί ελεγχόμενη εισροή υδάτων.


Πρόβλημα υπάρχει με τη μεταφορά τωνι 1.183 επιβατών του πλοίου, καθώς θα πρέπει πρώτα να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι στο πλοίο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου