"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Kουβέλης: Σταθερή κυβέρνηση με προοδευτικό πρόγραμμα

Σταθερή κυβέρνηση με προοδευτικό πρόγραμμα και φερέγγυα πρόσωπα ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι οι πολίτες επέλεξαν παραμονή στο ευρώ και αποδέσμευση από τους δυσμενείς όρους του μνημονίου με διαπραγματεύσεις.

«Η Δημοκρατική Αριστερά με αυτές τις θέσεις και χωρίς λευκή επιταγή προς κανένα θα προσέλθει στις συνταγματικές διαδικασίες των διερευνητική εντολών. Θα εργαστεί με υπευθυνότητα και συνέπεια για την ενότητα του λαού μας στις κρίσιμες για το έθνος στιγμές», τόνισε ο κ. Κουβέλης.


Απευθυνόμενος επίσης στις Ελληνίδες και τους Έλληνες επεσήμανε ότι με τη ψήφο τους έδωσαν σαφή εντολή για κυβέρνηση συνεργασίας και γι΄ αυτό δεν έδωσαν σε κανένα κόμμα αυτοδυναμία.


«Δεν δώσατε εντολή για μονομερείς ενέργειες που θα έθεταν σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας στην ευρωστία και την Ε.Ε. Καμιά κομματική σκοπιμότητα δεν μπορεί και δεν πρέπει να θολώνει την απαίτηση των Ελλήνων για κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας και κοινωνικής στήριξης», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου