"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

σχυρός σεισμός ταρακούνησε Ρόδο και Καστελλόριζο

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε τα Δωδεκάνησα το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:45 το μεσημέρι και το επίκεντρό του εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Ρόδο και τις ακτές της Τουρκίας και σε βάθος 37χλμ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα σημειώθηκε και δεύτερη δόνηση έντασης 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. 

Απόλυτη ηρεμία επικρατεί στη Ρόδο μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση εντάσεως 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα στις 15.44. Παρά το γεγονός ότι ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός, στη Ρόδο και στα γύρω νησιά δεν υπήρξαν θύματα ή ζημίες.  

Το επίκεντρό του ήταν 73 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ρόδου και σε βάθος 37 ιλιομέτρων στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Τουρκίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, ενώ το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο εκτιμά ότι η έντασή του ανέρχεται στα 6 Ρίχτερ.

Η σεισμική δόνηση, η οποία διήρκεσε 37 δευτερόλεπτα, έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε Ρόδο, Κω, Καστελόριζο και Σύμη.

Πέντε λεπτά μετά την πρώτη δόνηση, ακολούθησε δεύτερη εντάσεως 5,5 Ρίχτερ, ενώ οι σεισμογράφοι έχουν καταγράψει και άλλες μικρότερης έντασης.ματα ή ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου