"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σύλληψη 29χρονου για επίθεση σε μέλος της Χρυσής Αυγής

Γράφει: Νέστορας Σιάχος

«Ενέδρα θανάτου» σε βάρος του γιου υποψήφιας της «Χρυσής Αυγής», το βράδυ της Πέμπτης, στο κέντρο του Ηρακλείου καταγγέλλει ο υπεύθυνος περιφέρειας Κρήτης, Σταύρος Καρεφυλλάκης.
Σύμφωνα με την καταγγελία της «Χρυσής Αυγής», λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περίπου 10 άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 26χρονο, ο οποίος, τελευταία στιγμή «τραβήχτηκε», με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία οι δράστες ήταν 6 στον αριθμό, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας μαχαίρια και σιδερογροθιές επιτέθηκαν στον 26χρονο, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο αυτοκίνητό του. Τα στοιχεία της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι άγνωστοι δόθηκαν στην αστυνομία, που αναζητά τους δράστες.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος ημεδαπού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας στο Ηράκλειο. Τελικά το πρωί της Παρασκευής συνελήφθη ένας 29χρονος ο οποίος φέρεται να αναγνωρίστηκε από τον παθόντα καθώς δεν φορούσε προστατευτικό στο πρόσωπό του ενώ πρόκειται για γνωστό στην ΕΛΑΣ ατομο που κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου:
«Συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ημεδαπός, ο οποίος μαζί με πέντε συνεργούς του, χθες το βράδυ, επιτέθηκαν σε 26χρονο ημεδαπό τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο αυτοκίνητό του.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, για την αναζήτηση και εντοπισμό των δραστών, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος και όπως προέκυψε ήταν ένα από τα άτομα που συμμετείχε στη συγκεκριμένη επίθεση.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών της επίθεσης».
Πηγή: cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου