"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Δ.Ιατρόπουλος: Η γιαγιά Σταυρούλα!


του Δημήτρη Ιατροπούλου
* Παγκοσμιοποίηση δεν θέλατε μεγαλοτραπεζίτες μου;
Την απόλυτη δύναμη πάνω στον πλανήτη δεν επιζητείτε;
Το παλιό όνειρο της κοσμοκρατορίας, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο Αλέξανδρος, αυτό που πέρασε για λίγο απ το μυαλό του Ιούλιου Καίσαρα και του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, αυτό που ο Χίτλερ κρυφάγγιξε στα πιο απόκρυφα δωμάτια του ανορθόδοξου μυαλού του, αυτό δεν κυνηγάτε εδώ και διακόσια τόσα χρόνια;

* Ε, λοιπόν, σας έχω νέα!
* Για να το καταφέρετε αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι πολύ σκούρα για σας! Γιατί εδώ δεν έχετε να κάνετε, με προπονημένους και εξωνημένους προδότες πολιτικούς που χρόνια τώρα κατασκευάζετε στα κολλέγιά σας.
Ούτε με φανατισμένους υπαλλήλους σας, καλοπληρωμένους και καλολαδωμένους ,ή στην καλύτερη περίπτωση απόλυτα ελεγχόμενους από τις μυστικές σας υπηρεσίες!

* Εδώ δεν έχετε να κάνετε με τα γνωστά σας παπαγαλάκια, τους χιλιάδες διευθυντάδες των απειράριθμων υπηρεσιών σας σε όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη, σε όλες τις πιάτσες του σημερινού κόσμου, ή με τον ατέλειωτο αριθμό των Μέσων που ελέγχετε απανταχού της Υδρογείου.
* Εδώ δεν έχετε να κάνετε με τους ψευτοδιανοούμενους εκβιαστές που βραβεύετε για να φτιάξουν όνομα ανάμεσα στους λαούς ώστε μετά να εξαπολύσουν την κοινωνική μηχανική σας και τον υπόγειο αυτοματισμό της πλύσης εγκεφάλου σας μέσα από το “διαίρει και βασίλευε”.
* Για να μπερδέψετε τις μάζες και να μανιπουλάρετε τους όχλους με κεντρικό στόχο να μαστουρώσετε στη φρίκη τους λαούς ώστε να καταργήσετε τα έθνη.
Και να φορέσετε στην ανθρωπότητα το δικό σας μανδύα, το αιώνιο μεσαιωνικό μαύρο ράσο του απόλυτου δυνάστη..

* Εδώ, φιλαράκια, έχετε να κάνετε με κάτι που δεν το μπορείτε, δεν το ξέρετε, δεν έχετε το περιθώριο να το επηρεάσετε και σας το πω και πιο λιανά, κάθε φορά που του χιμάτε, τόσο περισσότερο το εξαγριώνετε, αυτό το τρομακτικό θηρίο..
* Και ξέρετε ποιο είναι αυτό; Το τσαγανό της γιαγιάς Σταυρούλας!
* Την ξέρετε την γιαγιά Σταυρούλα; ΄Όχι ε; Έ καλά, θα τη γνωρίσετε ακριβώς σε τρείς μονάχα εβδομάδες από σήμερα!
* Αλλά επειδή εσείς μπορεί να γελάτε, να σας πω εγώ γι αυτήν.
* Η γιαγιά Σταυρούλα είναι ογδόντα χρονών, μια αρχοντοβελανιδιά από τα Τζουμέρκα, εκεί στα ηρωικά βουνά, τα αθάνατα, τα δικά μας..
* Έχει θυμώσει πολύ που της κόψατε τη σύνταξη και ξέμεινε κι ο εγγονός της ο ηλεκτρολόγος από δουλειά κι έπεσε στην ανεργία.
* Και όσα κι αν της λένε ούλες οι φημερίδες και τα τηλεκανάλια μέρα νύχτα κι ούλα τα ραδιόφωνα, αυτή εκεί, στύλωσε τα πόδια, πείσμα σου λέω του κερατά το θηρίο, και δε λέει να παραμυθιαστεί με τίποτε.
«Πάνε να χαλάσουνε την Ελλάδα μας μωρέ; Ποιοι είναι και δαύτοι να τους αρπάξω με το στειλιάρι να τους κοψομεσιάσω, άντρες είναι ετούτοι κι ελληνοπούλες είναι ετούτες που προσκυνάνε τα παλιόσκυλα μωρέ; Εγώ με την ψήφο μου, θα τους σκοτώσω όλους!»

* Με την ψήφο της, κύριοι Πλανητάρχες, τ’ ακούσατε τι είπε η γιαγιά Ελλάδα, η γιαγιά Σταυρούλα; Με την ψήφο της.
* Γιατί για αυτή την ψήφο, σας έχει πιάσει πανικός, σ’ όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου ρε λιγούρηδες, που είναι η μαγκιά σας και η δύναμή σας ρε;
Να μας σκοτώσετε μπορείτε όλους, σιγά το δύσκολο, την ψήφο της γιαγιάς Σταυρούλας όμως, μπορείτε να την αλλάξετε;

* Δεν μπορείτε, δεν μπορείτε, δεν μπορείτε!
* Κ ι όλη μέρα τηλεφωνιόσαστε και συσκέπτεσθε και βουλεύεστε και κρυφοσυνομωτείτε και φανεροπηδιόσατε απ’ το ζόρι, μην πάει η Ελλάδα και τινάξει το μαγαζί στον αέρα και σας αρπάξει το ντόμινο και ξυπνήσουν οι λαοί και γίνει της πουτάνας το κάγκελο, για να σας το πω και «ποιητική αδεία» εδώ που φτάσαμε.
* Ότι και να κάνετε όμως, ο λαός θα σας τιμωρήσει. Ο ελληνικός λαός, που ήρθε και πάλι η ώρα να οδηγήσει τον πλανήτη.
* Ο λαός αυτός που τον οδηγεί η γιαγιά Σταυρούλα απ τα Τζουμέρκα..
* Που δε νικιέται με τίποτε και δε χαμπαριάζει από κανένανε κυρίως από σας, κοκορόμυαλοι, που πιστέψατε ότι με τα τυπωμένα χαρτιά με αριθμούς μέσα και με διάφορες λογιστικές πράξεις στα μηχανάκια θα κουμαντάρετε τον πλανήτη .
* Τώρα, ελάτε στις 18 του Ιούνη να μαζέψτε τα σπασμένα σας κόκκαλα και τα γλοιώδη ρέστα σας! Η γιαγιά Σταυρούλα αποφασίζει να σας ξετινάξει σαν βρώμικη χαρτομάζα, όχι, δεν θα περάσει το δικό σας αυτή τη φορά!
* Σας ξέρουμε από παλιά, εσείς οι ίδιοι είσαστε που γδάρατε την Υπατία και κάψατε τον Τζορντάνο Μπρούνο, εσείς είσαστε που εκτελέσατε το Μπελογιάννη και τη Λέλα Καραγιάννη, που στραγγαλίσατε τον Πέτρουλα και δολοφονήσατε το Λαμπράκη.
* Σας ξέρουμε. Τώρα όμως θα μας μάθετε κι εσείς!
Η αρχοντογιαγιά Σταυρούλα απ τα Τζουμέρκα, θα τουμπάρει όλο το παιχνίδι σας.
Γιατί Αυτή είναι η Ελληνική Ιστορία κι εσείς είσαστε οι λακέδες υπηρέτες μας, εδώ και τουλάχιστον τρεις χιλιάδες χρόνια..

* ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου