"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Σαμαράς: Πρόσκληση για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας

Ο ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που συμμερίζονται αυτούς τους στόχους να συμμετάσχουν σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
«Δεν θα υπάρξουν νέες περιπέτειες. Θα πιάσουν τόπο οι θυσίες του λαού», πρόσθεσε.
Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε υπέρ πολιτικών που θα φέρουν δουλειές, ανάπτυξη, Δικαιοσύνη και ασφάλεια, και διαβεβαίωσε ότι «δεν θα υπάρξουν νέες περιπέτειες, δεν θα τεθεί σε αμφιβολία η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, δεν θα κυριαρχήσει ο φόβος και κυρίως θα πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού».

Μίλησε για μία σημαντική στιγμή τόσο για την Ελλάδα, όσο και την υπόλοιπη Ευρώπη, και απηύθυνε πρόσκληση για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας: «Καλούμε όλες εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που συμμερίζονται αυτούς τους στόχους να μετάσχουν σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας».


Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο και περιθώρια για μικροκομματικά παιχνίδια. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί, τόνισε για να απευθύνει ταυτόχρονα μήνυμα στο διεθνή σκηνή ότι «θα σεβαστούμε την υπογραφή και υποχρεώσεις χώρας, η Ελλάδα έχει συνέχεια, συνέπεια και αξιοπρέπεια».


Επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έδωσε στους πολίτες «λαϊκίστικες, ευκαιριακές υποσχέσεις, πυροτεχνήματα τυχοδιωκτικά».


«Την αλήθεια τους είπαμε, και με την ψήφο τους δημιουργείται η στέρεη βάση μιας νέας εθνικής ενότητας με κατεύθυνση ευρωπαϊκή» σημείωσε.


Και κατέληξε με τη δέσμευση ότι θα τιμήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, επισημαίνοντας πως θα «εργαστούμε μαζί με τους εταίρους για να προσθέσουμε στις υποχρεώσεις μας τις αναγκαίες πολιτικές για την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της βασανιστικής υπόθεσης της ανεργίας».


«Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου