"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Πάγκαλος: Αναγκαστικά θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ

 

 ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;
ΒΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ;
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.......ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ........

Θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ επειδή δε μπορεί να κάνει διαφορετικά δήλωσε σε συνέντευξή του ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε κυριακάτικη εφημερίδα, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο αιχμές για την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τη στάση ορισμένων στελεχών.
"Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν χάσει τη μισή τους δύναμη. Υπάρχει όμως ένας πυρήνας που αντιστέκεται. Προσωπικά θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν αυτό το πρόβλημα και πολλοί φεύγουν γιατί δεν θα μετέχει πια στην εξουσία αυτός ο χώρος, ώστε να συμμετέχουν και οι ίδιοι στη νομή που φέρνει η άσκηση εξουσίας. Αυτή τη στιγμή βασικοί συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και μέλη των συνδικάτων τους στον δημόσιο τομέα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Το βασικό κόμμα του συνδικαλισμού των ΔΕΚΟ δεν είναι πια το ΠΑΣΟΚ, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ", σημειώνει ο κ. Πάγκαλος.
Καλός μαέστρος ο Βενιζέλος, αλλά εγώ δεν είμαι στην ορχήστρα
Σχετικά με τα  εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος σημειώνει πως το κόμμα προσπαθεί να ανακάμψει και χαρακτηρίζει καλό μαέστρο τον Ευ. Βενιζέλο.
"Εγώ δεν είμαι στην ορχήστρα, δεν κλήθηκα ούτε ως τρίτο ή τέταρτο βιολί. Το κόμμα μου με αγνόησε τελείως από την ώρα που εγκατέλειψα τη Βουλή. Είμαι προθυμότατος να βοηθήσω, αλλά δεν μου ζητήθηκε. Τι να κάνω; Να τη στήσω έξω από την Ιπποκράτους με ένα πανό που θα λέει "παιδιά, δώστε μου δουλειά;"
Αντί να κοιτάξουμε τα χάλια μας βρίζουμε τους ξένους
Όσον αφορά  τις δηλώσεις της Κ. Λαγκάρντ, η οποία είπε ότι "οι Έλληνες δεν πληρώνουν τους φόρους τους" εκφράζει την κατανόησή του επισημαίνοντας ωστόσο ότι αυτό είναι αναληθές να λέει κάποιος ότι δεν πληρώνουν όλοι  οι Έλληνες τους φόρους τους.
"Αυτό που λέω εγώ δεν αρέσει στον κόσμο. Το μεγάλο παιχνίδι που παίζεται είναι ότι αντί να κοιτάξουμε τα χάλια μας βρίζουμε διάφορους ξένους, τους οποίους κατά καιρούς επιλέγουμε ως αποδιοπομπαίους τράγους. Αρνούμαστε να δούμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, ώστε να τα διορθώσουμε", δηλώνει ο κ. Πάγκαλος.
Τα κόμματα δε λένε την αλήθεια στο λαό
Ο πρώην υπουργός δηλώνει μάλιστα ενοχλημένος από τη στάση των κομμάτων, τα οποία όπως τονίζει, δεν λένε την αλήθεια στο λαό.
"Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ούτε σοβαρή αναθεώρηση, ούτε σοβαρή επαναδιαπραγμάτευση, ούτε σοβαρή αμφισβήτηση του μνημονίου. Το μνημόνιο θα εφαρμοστεί ως έχει. Μιλάνε για επαναδιαπραγματεύσεις, για στιβαρές ηγεσίες που θα χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στον υπαρκτό κόσμο".
Σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Πάγκαλος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μαζί με άλλες ακροαριστερές δυνάμεις οδήγησαν στη διάλυση και την υπονόμευση του ελληνικού τουρισμού.
"Αν υπάρχει κάτι που κανείς δεν μπορεί να μας πάρει, είναι ο τουρισμός. Αυτές οι ανεύθυνες δυνάμεις κατάφεραν να χτυπήσουν τον τουρισμό. Γιατί θέλουν να εξαθλιωθεί ο λαός, να καταστραφεί η ελληνική οικονομία, γιατί ονειρεύονται ότι τότε θα γίνει επανάσταση για να μεταβούμε σε ένα άλλο καθεστώς, που κανείς τους δεν περιγράφει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου