"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ - Μητέρα τρέχει γυμνή στον δρόμο να δολοφονήσει και να φάει το παιδί της!Ένα ακόμη κρούσμα του φονικού ναρκωτικού που ξυπνά κανιβαλιστικά ένστικτα συγκλονίζει τον κόσμο. Αυτή τη φορά ο δράστης ήταν η μητέρα και θύματά της ο σκύλος της γειτόνισσας και το ίδιο της το παιδί.

«Χτυπούσε το τρίχρονο αγοράκι με γροθιές και προσπαθούσε να το στραγγαλίσει. 

Της επιτέθηκαν τα σκυλιά της γειτόνισσας και ο πιτσιρικάς άρχισε να τρέχει προς τον πατέρα του που είχε βγει στον δρόμο να δει τί συμβαίνει», καταθέτει συγκλονισμένος ο γείτονας της 35χρονης Πάμελα Μακ Κάρθι στη Νέα Υόρκη ο οποίος και τράβηξε την απίστευτη
 
Η μητέρα είχε κάνει χρήση του φτηνού ναρκωτικού «Άλατα Μπάνιου» το οποίο θεωρείται ήδη ελεύθερο για φριχτά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης του Ρούντι Γιουτζίν ο οποίος έφαγε το 75% του προσώπου ενός ζωντανού ανθρώπου που συνάντησε τυχαία στον δρόμο.
 Όπως ο Γιουτζίν και όλοι οι χρήστες που έχουν επιχειρήσει δολοφονίες ή αυτοκτονίες, έτσι και η Πάμελα Μακ Κάρθι στην αποκορύφωση της κρίσης της είχε βγάλει όλα της τα ρούχα ενώ προσπαθούσε να γδύσει και τον γιο της (και ο Γιουτζίν είχε γδύσει εντελώς το θύμα του).

Οι γιατροί λένε ότι η συγκεκριμένη ουσία εκτός όλων των άλλων προκαλεί στον χρήστη την ψευδαίσθηση πως φλέγεται...
«Έτρεχε γυμνή στον δρόμο και κρατούσε από τον λαιμό έναν από τους σκύλους. Στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από το ζώο. Στο τέλος σκότωσε το σκυλί στραγγαλίζοντάς το. Ο στόχος της, όμως, ήταν το παιδί», κατέθεσε στους αστυνομικούς ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.
Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη γυναίκα που φερόταν πια σαν άγριο ζώο. 

Αναγκάστηκαν να την ακινητοποιήσουν με όπλα Taser (τα σπρέι πιπεριού δεν είχαν καμία επίδραση πάνω της)! Το σοκ ωστόσο προκάλεσε ανακοπή της καρδιάς και η γυναίκα εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα, στο νοσοκομείο.

Το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να περιποιηθούν τα τραύματά του και να τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.
 http://www.tragiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου