"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ...ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ''Εθνικης Σωτηρίας''

 Ο πρώτος κύκλος των επαφών του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά με τους πολιτικούς αρχηγούς, στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής που του έχει ανατεθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ολοκληρώθηκε. Οι συναντήσεις Σαμαρά με Βενιζέλο και Κουβέλη έγιναν σε καλό κλίμα. Ο Αλ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται στη θέση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε και η συνάντηση Σαμαρά - Καμμένου. Στόχος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, και νικητή των εκλογών, είναι, όπως δήλωσε ο ίδιος, να έχει σχηματιστεί κυβέρνηση πριν τελειώσει η προθεσμία της διερευνητικής εντολής.   
Και παμε στα σενάρια της νέας κυβέρνησης
Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ 
 Οι επαφές του πρόεδρο της ΝΔ ξεκίνησαν με τον Αλέξη Τσίπρα. «Θέση μου είπε, είναι ότι πρέπει να γίνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με όσο το δυνατόν περισσότερα κόμματα. Από τη συζήτηση με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει σαφώς ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να συμμετάσχει σε μια τέτοια κυβέρνηση» δήλωσε ο κ. Σαμαράς.
 Ο κ. Τσίπρας, στις δικές του δηλώσεις, επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ζήτησε να προχωρήσει ταχύτατα ο σχηματισμός κυβέρνησης, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Τόνισε δε ότι είναι αντίθετος με «λογικές επικοινωνιακής διαχείρισης του αποτελέσματος» και ότι ο ίδιος αν κληθεί δεν θα αναλάβει διερευνητική εντολή διότι στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι «πρέπει να έχουμε άμεση εξέλιξη».
Και πολύ σωστά κατά την προσωπική μου αποψη ο κ. Τσίπρας θα υποστηρίξει τις αντιμνημονιακές του προτάσεις και θα υπερασπιστεί τις πολιτικές θέσεις του, διότι για αυτό τον λόγο τον ψήφισε ένα μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού λαού. 
 
Με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

 
Ο Πάνος Καμμένος απέρριψε κάθε είδους συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία. «Συζητήσαμε την αναγκαιότητα σχηματισμού κυβέρνησης. Συζητήσαμε την πιθανότητα δημιουργίας μιας κυβέρνησης εθνικού σκοπού με πρόσωπο κοινής αποδοχής. Δεν δέχθηκε ο κ. Σαμαράς και μας είπε ότι θέλει ο ίδιος ως αρχηγός του πρώτου κόμματος να γίνει πρωθυπουργός», είπε μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Σε ό,τι αφορά το Μνημόνιο ο κ. Σαμαράς είπε ότι θα πάμε να συζητήσουμε και θα δουμε τι θα καταφέρουμε χωρίς να υπάρξει δεσμευση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα σημεία των δύο Μνημονίων τα οποία, όπως είπε, πρέπει να αλλάξουν άμεσα, ενώ έθεσε στον κ. Σαμαρά θέματα όπως η απόδοση ευθυνών σε όσους ευθύνονται για την οικονομική κατασταση της χώρας και τους χειρισμούς που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ, καθώς και η ασυλία των βουλευτών.


Ο κ. Σαμαράς απάντησε στον κ. Καμμένο ότι πρόκειται να συσταθεί εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει τους χειρισμούς που μάς οδήγησαν στο ΔΝΤ. Οσον αφορά στην ασυλία των βουλευτών ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε το θέμα ως δευτερεύον.


Ο κ. Καμμένας πάντως δήλωσε ότι ακόμα και από τη θέση της αντιπολίτευσης θα υπερψηφίζει τα νομοσχέδια εκείνα που κατά την γνώμη του είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας. 


«Σε αντίθετη περίπτωση θα κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση εάν συνεχιστεί η πολιτική που οδηγεί σε εσωτερική πτώχευση», είπε ο κ. Καμμένος και κατέληξε λέγοντας ότι ρώτησε τον κ. Σαμαρά εάν εγγυάται ότι δεν υπάρχει περίπτωση πτώχευσης της χώρας μας εντός του Μνημονίου, κάτι που, όπως υποστήριξε, δεν εγγυήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ.


«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιτελέσουν τον ρόλο που τους ανέθεσε ο λαός στο κοινοβούλιο», είπε, τέλος, ο κ. Καμμένος.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο Κάμμένο δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν επιθυμεί καμία συνεργασία.


Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των περιστάσεων και πρόσθεσε ότι επικαλείται κάθε είδους παράλογα προσχήματα.
Αντιμνημονιακός και ο κ. Καμμένος σταθερός και αυτός και αμετακίνητος στις πολιτικές του πεποιθήσεις, και πολύ σωστά πράττει,ξεκαθαρίζει την θέση του.
Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
«Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συμφωνούμε στην ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας εντός της προθεσμίας της διερευνητικής εντολής που έχω λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συναντηση που είχε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Εδώ υπάρχει ένα πνεύμα μια ενότητα!
Ίδιες ιδέες ολόιδια ιδανικά!!!
Τι σύμπτωση!
Μέχρι χθες διαφωνούσαν οι δυο Αρχηγοί των δυο μεγάλων κομμάτων, και ξαφνικά σήμερα μια μεγάλη αγάπη αναπτύχθηκε ανάμεσά τους.
Για το καλό της χώρας, θα συγκυβερνήσουνε.....για την Εθνική μας Σωτηρία.
 
Με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς 
Καλά πάνε τα πράγματα και από κει....
Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «εποικοδομητική» τη συζήτηση που είχε  με τον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος δεν απέκλεισε συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση 
Και ο κ Κουβέλης για το καλό της χώρας θα αλλάξει της αριστερές τοποθετήσεις του....δε βαριέσαι αδελφέ....για το καλό της Πατρίδας ότι πει η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ.
Και έτσι θα φτιαχτεί η Νέα Κυβέρνηση !
Να τολμήσω να πω και την συνέχεια;
Η Ελλάδα θα παίρνει συνέχεια δάνεια θα μας παραμυθιάζουν και στο τέλος θα κυρήξουμε πτώχευση!
Και θα μας πουν μετα οι Σωτήρες μας.
Δυστυχώς επτωχεύσαμε!!!
 Πάρτε από ένα σωσίβιο και κολυμπήστε....όποιος δεν ξέρει κολύμπι αντε να πνιγεί....και από θάλασσες; ΝΑ ! γεμάτοι είμαστε.
Άντε και καλό μπάνιο..... ειδαλέστα και παθέστα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου