"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Να καταγγείλουμε τη δανειακή και να τους δώσουμε τα λεφτά πίσω...




Ο οικονομικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θ. Παρασκευόπουλος, σε συζήτηση, στην εκπομπή της ΝΕΤ “Εκλογές 2012”, αναφερόμενος στο σύνθημα “ούτε ένα ευρώ στο Νότο”, δήλωσε ότι επιμένουν στην καταγγελία της σύμβασης, ότι δεν θέλουμε ευρωπαϊκή βοήθεια και ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω τα λεφτά.
Ανέφερε, συγκεκριμένα:

«Δίκιο έχουν. Κι εμείς το καταψηφίσαμε το πακέτο, δεν τη θέλαμε τη βοήθεια, κι όχι απλώς το καταψηφίσαμε αλλά είναι πεταμένα λεφτά. Είναι λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Είναι ένα σωσίβιο από μολύβι. Είναι μια βοήθεια που όποια χώρα την παίρνει την οδηγεί στην καταστροφή. Επομένως δεν υπάρχει καμία ελπίδα με αυτή τη βοήθεια να πάρουν οι Γερμανοί, Φιλανδοί, Γάλλοι τα λεφτά τους πίσω.
Γι' αυτό λέμε εμείς καταγγελία του μνημονίου»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου