"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Μιχαλολιάκος: "Η Βουγιουκλάκη υπηρέτησε στο ναυτικό περισσότερο από τον Αντώνη Σαμαρά"


 
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στη Σπάρτη από sunshine_i

Η Νέα Δημοκρατία έχει μαζέψει κομμουνιστές στους κόλπους της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει υπηρετήσει περισσότερο στο ναυτικό από ότι ο Αντώνης Σαμαράς, είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος (Vid)

Τη Σπάρτη επέλεξε ως πόλη - εκκίνηση του προεκλογικού του αγώνα ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του αποκαλώντας τους παρευρισκόμενους "αδέλφια", ενώ τόνισε πως είναι τιμή του να βρίσκεται στα άγια χώματα της Λακωνίας.
Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι μόνο με ύφος σπαρτιάτικο, δωρικό και στρατιωτικό μπορεί να σωθεί η πατρίδα.
Μάλιστα, δήλωσε απερίφραστα ότι ο λαός έχει βαρεθεί τους κατ' επάγγελμα πολιτικούς.
Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο κύριος Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ιδέα και ξεκαθάρισε ότι στις καταιγίδες που έρχονται οι άνθρωποι που την απαρτίζουν θα είναι παρόντες.
Επισήμανε πως ήταν στην ΕΠΕΝ, ενώ σχετικά με τους χουντικούς χαρακτηρισμούς που του αποδίδουν ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει να τον πουν χουντικό οι δημοκράτες – κλέφτες που ξεπούλησαν την Ελλάδα.
Τα πρώτα ονομαστικά πυρά του είχαν στόχο τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος πρέπει, είπε ο γγ της Χρυσής Αυγής, να διώξει πρώτα τους κομμουνιστές που έχει μαζέψει στη Νέα Δημοκρατία και μετά να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό των Χρυσαυγιτών.
Μάλιστα, υποστήριξε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπηρέτησε περισσότερο στο ναυτικό από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος “ήταν περαστικός για 3 μήνες από το ναυτικό”.
Ο γραμματέας της οργάνωσης αναφέρθηκε και στο περιβόητο “Εγέρθητι”, υπογραμμίζοντας ότι τώρα έχει έρθει η ώρα να ακουστεί το σύνθημα “Ελλάς, εγέρθητι κόντρα στους λαπάδες, τους ρουσφετολόγους και τα λαμόγια που δήθεν ανατρίχιασαν με το παράγγελμα αυτό".
Μάλιστα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το φόβο της Χρυσής Αυγής.
Βίντεο - πηγή: flynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου