"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Δείπνο με την Lady Gaga είχε ο Ασανζ

Μια αναπάντεχη επίσκεψη δέχτηκε ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Wikileaks στην πρεσβεία του Ισημερινού, στο Λονδίνο, όπου έχει καταφύγει από τα μέσα Ιονυίου για να αποφύγει την έκδοσή του στις αρχές της Σουηδίας. Η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga δείπνησε μαζί του το βράδυ της δευτέρας και ανέβασε μια από τις φωτογραφίες με τον Τζούλιαν Ασανζ στο δικό της website.

Δείπνο με την Lady Gaga είχε ο Ασανζ
Σύμφωνα με τη λεζάντα της φωτογραφίας, η τραγουδίστρια και ο «κυβερνο-μαχητής» δείπνησαν μαζί στην πρεσβεία. Ο WikiLeaks δεν έχει επιβεβαιώσει τη συνάντηση, επισημαίνοντας απλώς ότι πρόκειται για «ένα ιδιωτικό θέμα».
Ωστόσο η Lady Gaga βρισκόταν στο Λονδίνο για να παρουσιάσει το άρωμά της στα πολυκαταστήματα Harrod's και ακολούθησε, όπως φαίνεται, την ιδέα που της έδωσε, μέσω twitter, η έντονα πολιτικοποιημενη τραγουδίστρια MIA, προκειμένου να κάνει μια επίσκεψη στον Ασανζ. Το δείπνο κράτησε πέντε ώρες μέχρι τα μεσάνυχτα, αλλά δεν έγινε γνωστό τί συζήτησαν ο «κυβερνο-ακτιβιστής» με την τραγουδίστρια.
Ο Τζούλιαν Ασάνζ, 41 ετών, έχει αναζητήσει καταφύγιο στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο από τα μέσα Ιουνίου σε μια προσπάθεια να αποφύγει να εκδοθεί στη Σουηδία, όπου κατηγορείται για μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης.
Ο ίδιος φοβάται ότι ενδέχεται στη συνέχεια να εκδοθεί στις ΗΠΑ και να δικαστεί για τη δημοσιοποίηση μέσω του ιστότοπου WikiLeaks απόρρητων αμερικανικών εγγράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου