"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΗΠΑ: Ενέσεις στεροειδών «ύποπτες» για μηνιγγίτιδα έγιναν σε 13.000 άτομα

Σε περισσότερα από 13.000 άτομα, σε 23 αμερικανικές πολιτείες, χοηγήθηκαν ενέσεις στεροειδών που συνδέονται με τα δεκάδες κρούσματα μηνιγγίτιδας των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα το θάνατο οκτώ ατόμων.

Η ασθένεια, που συνδέεται με τα εμβόλια, έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC), τα οποία επισημαίνουν πάντως πως ο αριθμός όσων είναι πιθανόν να εμφανίσουν τη νόσο είναι μικρός.

Μέχρι σήμερα, έχουν επιβεβαιωθεί 105 κρούσματα της σπάνιας αυτής μορφής μηνιγγίτιδας σε εννιά πολιτείες. Στο Τενεσί, την πολιτεία με τα περισσότερα κρούσματα, ακόμα ένας ασθενής έχασε χθες τη ζωή του.


Το νοσοκομείο Saint Thomas Outpatient Neurosurgery Center στο Νάσβιλ έχει παραλάβει 2.000 από τα 17.676 φιαλίδια στεροειδών που πιστεύεται ότι είναι μολυσμένα, περισσότερα από κάθε άλλο ιατρικό κέντρο στη χώρα, διευκρίνισαν οι υγειονομικές αρχές του Τενεσί.


Η διάδοση της ασθένειας έχει ανησυχήσει τις αρμόδιες αρχές του υπουργείου Υγείας που επισημαίνουν πως πρέπει να ελέγχονται οι κανόνες λειτουργίες εταιριών όπως εκείνης που παρασκεύασε το σκεύασμα.


Η εταιρία διέκοψε την λειτουργία της και απέσυρε όλα της τα προϊόντα.


Τα στεροειδή χρησιμοποιούνται ως θεραπεία για τους πόνους στην πλάτη. Τα συμπτώματα της συγκεκριμένης μορφής μηνιγγίτιδας είναι πυρετός, πονοκέφαλος, ναυτία και νευρολογικά προβλήματα.


Οι μολυσμένες ενέσεις παρασκευάστηκαν τον Μάιο και εστάλησαν σε 76 νοσοκομεία και κέντρα υγείας σε 23 πολιτείες τον Σεπτέμβριο, διευκρίνισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Μασαχουσέτης.


Κρούσματα μυκητιακής μηνιγγίτιδας έχουν αναφερθεί σε Φλόριντα, Ιντιάνα, Μέριλαντ, Μίσιγκαν, Μινεσότα, Βόρεια Καρολίνα, Οχάιο, Τενεσί και Βιρτζίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου