"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Είχαν 200 ταραντούλες στη βαλίτσα

Πρωτοφανή αριθμό σπανίων και επικίνδυνων εντόμων κατέσχεσαν οι αρχές του αεροδρομίου από ζευγάρι που επέστρεφε μετά από ταξίδι στις ζούγκλες του Περού.

Είχαν 200 ταραντούλες στη βαλίτσα
Οι τελωνειακοί του αεροδρομίου του Σχιπολ, στο Αμστερνταμ της Ολλανδίας, που έλεγξαν τις αποσκευές των δύο νεαρών Γερμανών χρειάστηκε να επιστρατεύσουν όλη την ψυχραιμία τους για να διαχειριστούν τα ευρήματα.
Ανάμεσα σε ρούχα και προσωπικά είδη υπήρχαν αμέτρητα φιαλίδια με έντομα και αράχνες από τα τροπικά δάση της Νοτίου Αμερικής, με κυριότερο τις 200 ζωντανές (και δηλητηριώδεις) ταραντούλες. Υπήρχαν ακόμη γρύλλοι, ακρίδες, πολύποδα και κάθε είδους άλλα έντομα.
Ενα από τα είδη ταραντούλας που εντοπίστηκε είναι μάλιστα σχεδόν άγνωστο στη δυτική επιστήμη, όπως έγινε αργότερα γνωστό από τις αρμόδιες αρχές που παρέλαβαν τα «λαθραία».
Το τέταρτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης δέχεται συνεχώς τέτοιες παράνομες «αφίξεις» αλλά σπάνια σε τόσο μεγάλους αριθμούς, όπως διευκρίνισε η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών Λίντι Φαν Γκάλεν στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Μάλιστα, διευκρίνισε ότι η πιο συχνή επιλογή είναι οι... ιππόκαμποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου