"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ Απαγορεύτηκε η θεραπεία της... ομοφυλοφιλίας

Τέσσερα χρόνια νωρίτερα, επί κυβέρνησης Σβαρτσενέγκερ, στην Καλιφόρνια είχε διεξαχθεί πραγματική πολιτική και δικαστική μάχη, σχετικά με τον ορισμό του γάμου ως ένωση αποκλειστικά ενός άνδρα και μίας
 Η ΤΡΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ....ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!!!

Ο διάδοχος του Σβαρτσενέγκερ εξόργισε Ρεπουμπλικανούς και  χριστιανούς, που ετοιμάζονται για αγωγές στα δικαστήρια.

 
Τέσσερα χρόνια νωρίτερα, επί κυβέρνησης Σβαρτσενέγκερ, στην Καλιφόρνια είχε διεξαχθεί πραγματική πολιτική και δικαστική μάχη, σχετικά με τον ορισμό του γάμου ως ένωση αποκλειστικά ενός άνδρα και μίας γυναίκας.
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Τζέρι Μπράουν υπέγραψε το νέο νόμο, σύμφωνα με τον οποίο καμία «θεραπεία» δεν μπορεί να πραγματοποιείται σε ανήλικους, με στόχο την αλλαγή των σεξουαλικών τους προτιμήσεων.
Πρόκεται για την πρώτη απαγόρευση τέτοιων πρακτικών στις ΗΠΑ, τις οποίες ο Μπράουν χαρακτήρισε «μη επιστημονικές "θεραπείες" που οδηγούν νέους ανθρώπους στην κατάθλιψη και την αυτοκτονία ... Αυτές οι πρακτικές δεν έχουν καμία επιστημονική ή ιατρική βάση και θα πρέπει πλέον να υποβιβαστούν στο επίπεδο των σκουπιδιών του τσαρλατανισμού».
Ο εισηγητής του νόμου γερουσιαστής Τεντ Λιου τόνισε σχετικά ότι «κανείς δεν πρέπει να αδιαφορεί όταν παιδιά κακοποιούνται ψυχολογικά, ενώ όποιος πιέζει ένα παιδί να αλλάξει την σεξουαλική του κατεύθυνση πρέπει να καταλάβει ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό».
Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων επικρότησαν την απόφαση, τονίζοντας ότι στο εξής αυτές οι βάρβαρες πρακτικές, που καταδικάζονται από την επιστημονική κοινότητα παγκοσμίως, δεν θα μπορούν να εφαρμόζονται με τη συμμετοχή γιατρών που έχουν κρατική άδεια άσκησης επαγγέλματος.
Δεν συμφωνούν πάντως όλοι, αρχίζοντας από τους Ρεπουμπλικάνους, οι βουλευτές των οποίων χαρακτήρισαν το νόμο παραβίαση του δικαιώματος των γονιών για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Συντηρητικές ΜΚΟ προανήγγειλαν μάλιστα αγωγές επί τη βάση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, όπως η ελευθερία λόγου των «θεραπευτών» και η δυνατότητα των γονέων να έχουν πρόσβαση στις σχετικές «πληροφορίες».
Ο πρόεδρος της Ενωσης Ερευνας και Θεραπείας της Ομοφυλοφιλίας Κρίστοφερ Ρόζικ μάλιστα υποστήριξε ότι οι συντάκτες και υποστηρικτές του νόμου αυτού αδιαφορούν για το δικαίωμα επιλογής των πολιτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου