"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ματωμένος γάμος στην Κομοτηνή

Νεαρός Τσιγγάνος, απογοητευμένος που η νύφη απέρριψε τον έρωτά του, μετέτρεψε με τους συγγενείς του σε πεδίο μάχης το γαμήλιο γλέντι. Μετά την ανταλλαγή πυρών μετρήθηκαν πάνω από 200 σφαίρες

Μίλησαν τα όπλα για τα μάτια της 16χρονης Σουνάι και μετέτρεψαν σε μακελειό το γαμήλιο γλέντι της νεαρής στον «τενεκέ μαχαλά» της Κομοτηνής. Νεκρός από σφαίρες έπεσε ένας 29χρονος που δεν ήταν καλεσμένος, αλλά έμενε στην περιοχή και όταν αντιλήφθηκε τη φασαρία πλησίασε να δει τι συμβαίνει, ενώ μεταξύ των τεσσάρων τραυματιών είναι και ένα εννιάχρονο αγόρι.
Ο απόγονος μιας οικογένειας Τσιγγάνων αρνούνταν να δεχτεί ότι η όμορφη Σουνάι δεν τον ήθελε για άντρα της και παντρευόταν έναν άλλον. Απογοητευμένος ο ερωτοχτυπημένος νεαρός πήρε την καραμπίνα και τους συγγενείς του και κίνησε για το γαμήλιο γλέντι που ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης.
Οι σκηνές που ακολούθησαν θύμιζαν αμερικανική ταινία, αφού αίφνης βγήκαν από τα σπίτια δεκάδες καραμπίνες που έριχναν προς κάθε κατεύθυνση.
Οι σφαίρες έπεφταν σαν... το χαλάζι -πάνω από 200 μετρήθηκαν χθες-, μητέρες ουρλιάζοντας προσπαθούσαν να προστατέψουν τα παιδιά τους, πιάτα και ποτήρια αναποδογυρίζονταν και όσοι δεν πρόλαβαν να κρυφτούν κάτω από τα τραπέζια έτρεχαν έντρομοι να γλιτώσουν.
Ο «τενεκέ μαχαλάς» μετατράπηκε σε κόλαση και οι δράστες σταμάτησαν όταν διαπίστωσαν πως ένας νεαρός άντρας βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ άλλοι τέσσερις είχαν τραύματα από σφαίρες. Λίγα λεπτά αργότερα, και πριν φτάσουν τα περιπολικά, οι δράστες εξαφανίστηκαν και τα όπλα σίγησαν.
Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 7 ατόμων, μελών δύο οικογενειών, ηλικίας 20, 24, 25, 33, 35, 36 και 45 χρόνων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Οι έξι από αυτούς συνελήφθησαν, αλλά δραπέτευσαν χθες από τον πρώτο όροφο της Αστυνομίας όπου κρατούνταν.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 29χρονος Αχμέτ Ρασήμ, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, άκουσε τη φασαρία και βγήκε από το σπίτι του για να δει τι συμβαίνει, όταν πλησίασε όμως κοντά στον καβγά δέχτηκε καταιγισμό από σφαίρες και τραυματίστηκε σοβαρά.
Υπέκυψε ο 29χρονος
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε, τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και άλλα τέσσερα άτομα -ένα αγοράκι 9 χρόνων, δύο άντρες 17 και 36 χρόνων και μία γυναίκα 31 χρόνων-, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν χθες όλη τη μέρα στον οικισμό των Ρομά, καθώς εκφράζονται φόβοι για αντίποινα, ενώ στα μέλη των δύο οικογενειών έγιναν συστάσεις από συγγενείς τους να απομακρυνθούν. Στον «τενεκέ μαχαλά» ζουν πάνω από 2.000 άτομα, σε πολυμελείς οικογένειες.
Η περιοχή δεν έχει ούτε καν τις στοιχειώδεις υποδομές, υπάρχουν ελάχιστες κοινόχρηστες βρύσες και τουαλέτες, ενώ χρόνια τώρα εκκρεμεί η μετεγκατάστασή τους σε άλλη περιοχή με την κατασκευή σπιτιών από κοινοτικά κονδύλια.
ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΑΡΤΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου