"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΙΠΟΥ 600 ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΞΕΤΡΥΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ... ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ...!!

 
 ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Συνολικά 576 ήταν οι χειροβομβίδες που φώλιαζαν που βρέθηκαν σε κρύπτη στο κέντρο της πόλης των Σερρών, όπως αποκαλύπτεται μετά και την σημερινή ολοκλήρωση της στρατιωτικής επιχείρησης εκκαθάρισης των πολεμοφοδίων, που στήθηκε από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα.

Η γεμάτη εκρηκτικά κρύπτη ανακαλύφθηκε μετά από έργα ανάπλασης του δρόμου που κάνει ο δήμος Σερρών στην περιοχή, όταν μετά από σφοδρή νεροποντή κάποιες από αυτές βγήκαν στην επιφάνεια και έγιναν παιχνίδι στα χέρια των παιδιών.


Οι χειροβομβίδες, που περισσότερες εξ αυτών ήταν ρωσικής προελεύσεως, κατατάσσονται χρονικά στα χρόνια του εμφυλίου πολέμου.


Για δέκα ημέρες περιοχή είχε αποκλειστεί και βρισκόταν υπό πλήρη φρούρηση της αστυνομίας και του στρατού, ενώ είχαν στηθεί ειδικά πλέγματα ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε διέλευση.


Οι χειροβομβίδες, που έχουν ήδη οξειδωθεί, βρίσκονται σε διαδικασία εξουδετέρωσης, ενώ ήδη πολλές έχουν καταστραφεί από τους ειδικούς πυροτεχνουργούς σε συγκεκριμένη περιοχή, που χρησιμοποιεί ο στρατός για τις ασκήσεις του, παράκτια της πόλης των Σερρών.


Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Σερρών, Θωμά Σάνδρο, η στρατιωτική επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία χωρίς να υπάρξουν άλλα προβλήματα. zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου