"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

-"ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ"... -"ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ"...


ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝΕΙ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΖΑΝΗ... ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ Ή ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ... ΑΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ:

Εδώ και καιρό φαίνεται πως είχε πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής, όπως προκύπτει από τους τελευταίους διαλόγους που είχε με φιλικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, την περασμένη Παρασκευή, ο πρώην υφυπουργός είχε προειδοποιήσει δύο τουλάχιστον στενούς φίλους του, ενώ με μια φίλη του είχε την ακόλουθη συνομιλία:

-Τζανής: «Δεν μπορώ, δεν αντέχω να διασυρθεί το όνομα μου άδικα για δεύτερη φορά. Θα δώσω τέλος στη ζωή μου».

-Φίλη: «Μην λες ανοησίες. Θα έρθω από τον Βόλο το Σαββατοκύριακο να τα πούμε»

-Τζανής: «Δεν θα με προλάβεις. Να προσέχετε τα παιδιά μου»

Αλλά και το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν κρεμαστεί στο υπόγειο του σπιτιού του, ο Λεωνίδας Τζανής κάλεσε στενό του φίλο στον οποίο γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει και του ζήτησε να προσέχει την οικογένειά του. Εκεί είχαν τον ακόλουθο διάλογο:

-Τζανής: «Δεν αντέχω. Θα αυτοκτονήσω»

-Φίλος: «Τι είναι αυτά που λες, υπουργέ; Εσύ δεν μου έλεγες να μην σκύβω το κεφάλι και να παλεύω»

-Τζανής: «Να προσέχεις τη Μαρία και τα παιδία», φαίνεται ότι είπε χαρακτηριστικά. parapolitika.gr http://www.stoxos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου