"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» τονίζει ο Τσίπρας

 
Αθήνα
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τον αγώνα του κατά των μνημονιακών και αντιλαϊκών πολιτικών από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε ο Αλέξης Τσίπρας, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τις προθέσεις του κόμματος την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Ήδη, όπως είπε, επικοινώνησε με τον Αντ.Σαμαρά, που πλέον -όπως εξήγησε- βάσει των αποτελεσμάτων μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση με πυρήνα τη ΝΔ και τις προγραμματικές θέσεις της, και ξεκαθάρισε ότι «εμείς θα είμαστε παρόντες στις εξελίξεις από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».


Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε το λαό για τον πενταπλασιασμό των ποσοστών και της δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ και δεσμεύτηκε ότι θα παλέψει από την θέση της υπεύθυνης και μαχητικής αντιπολίτευσης για την αξιοποίηση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ προς όφελος του λαού στην ασκούμενη πολιτική.


Προειδοποίησε δε, ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να προχωρά πλέον σε αποφάσεις ερήμην του λαού, που αποδοκίμασε ξεκάθαρα τα μνημόνια και σε εφαρμογή πολιτικών που βρίσκονται σε δυσαρμονία με τη λαϊκή βούληση. 


Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή πολιτικής δεν αποτελεί τη μόνη βιώσιμη λύση μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την ΕΕ τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.


«Το μέλλον δεν ανήκει στους τρομοκρατημένους, αλλά στους κομιστές της ελπίδας. Η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα έχει ανατείλει. Θα συνεχίσουμε» είπε με νόημα ο κ. Τσίπρας.


Ο κ. Τσίπρας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο «δύσκολο αλλά και συναρπαστικό ταξίδι» για να μπει τέλος στα μνημόνια, στη φτωχοποίηση του λαού, στην πορεία της ΕΕ προς την χρεοκοπία.


Μάλιστα μίλησε για δύσκολο αγώνα που ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με αυταπάρνηση και πίστη «κόντρα σε μια πρωτοφανή επίθεση εκβιασμών, διαστρέβλωσης και ψυχολογικής τρομοκρατίας και έχοντας απέναντι μια «ανίερη συμμαχία» των δυνάμεων του χθες που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ανακόψουν την πορεία του λαού προς μια ζωή με δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.


«Είμαστε περήφανοι που σηκώσαμε αυτό το βάρος και αυτήν την ευθύνη.Είμαστε ευτυχείς για την αντοχή και την υποστήριξη τόσο μεγάλου μέρους του λαού μας, που πολλαπλασίασε τα ποσοστά μας μόλις μέσα σε ενάμισι μήνα. Πρόκειται άλλωστε για ένα μοναδικό επίτευγμα στη νεότερη πολιτική ιστορία όλης της Ευρώπης» τόνισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:


«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη πρώτη θέση, αποτελεί πια το βασικό κορμό της λαϊκής, προοδευτικής, αντιμνημονιακής πλειοψηφίας του λαού μας».


Όλη η δήλωση Τσίπρα


«Πριν από ενάμιση μήνα ξεκινήσαμε μαζί ένα δύσκολο μα συναρπαστικό ταξίδι, για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του Ελληνικού λαού.


» Για να βάλουμε τέλος στα μνημόνια της λιτότητας και της φτωχοποίησης.


» Για να ανοίξουμε δρόμο στην ελπίδα, να βάλουμε φρένο στην πορεία της Ευρώπης προς τη καταστροφή και τη διάλυση.


» Δώσαμε αυτόν τον αγώνα με πείσμα και με αυταπάρνηση, κόντρα σε μια πρωτοφανή επίθεση εκβιασμών, διαστρέβλωσης και ψυχολογικής τρομοκρατίας.


» Είχαμε απέναντι μας μία ανίερη συμμαχία των δυνάμεων του χθες, μία ανίερη συμμαχία δυνάμεων εντός και εκτός της χώρας, που έκανε ότι μπορούσε για να ανακόψει το πόθο του λαού μας για κοινωνική δικαιοσύνη και ζωή με αξιοπρέπεια.


» Είμαστε περήφανοι που σηκώσαμε αυτό το βάρος και αυτήν την ευθύνη. Είμαστε ευτυχείς για την αντοχή και την υποστήριξη τόσο μεγάλου μέρους του λαού μας, που πολλαπλασίασε τα ποσοστά μας μόλις μέσα σε ενάμισι μήνα.


»Πρόκειται άλλωστε για ένα μοναδικό επίτευγμα στη νεότερη πολιτική ιστορία όλης της Ευρώπης.


» Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη πρώτη θέση, αποτελεί πια το βασικό κορμό της λαϊκής, προοδευτικής, αντιμνημονιακής πλειοψηφίας του λαού μας.


» Πριν από λίγο τηλεφώνησα στον κ. Σαμαρά και του έδωσα συγχαρητήρια για την πρώτη θέση που κατέλαβε η Ν.Δ.


» Έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει κυβέρνηση με βάση τη λαϊκή ετυμηγορία στη βάση των δικών του προγραμματικών επιλογών. Στην κατεύθυνση των προγραμματικών επιλογών που εξέθεσε στη κρίση του ελληνικού λαού.


» Θα είμαστε παρόντες στις εξελίξεις από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


» Τις όποιες δυνατότητες διεκδίκησης που προκύπτουν από τη λαϊκή παρέμβαση στις εξελίξεις και από την ισχυρή παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν θα τις χαρίσουμε στους θιασώτες του μνημονίου, αλλά θα απαιτήσουμε από τη θέση της υπεύθυνης και μαχητικής αντιπολίτευσης, να τις αξιοποιήσει η κυβέρνηση προς όφελος του λαού. Και θα την κρίνουμε γι’ αυτό.


» Σε κάθε περίπτωση, όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι τα μέτρα της λιτότητας της εκποίησης του δημοσίου πλούτου δεν μπορούν να προχωρήσουν γιατί στερούνται λαϊκής νομιμοποίησης.


» Ο λαός μας, καταδίκασε δυο φορές σε ενάμιση μήνα το μνημόνιο. Εξανάγκασε όλα τα κόμματα να παραδεχθούν ότι το μνημόνιο είναι ένα μη βιώσιμο οικονομικό σχέδιο.


»Η απόρριψή του είναι πια ξεκάθαρη και επαναλαμβανόμενη λαϊκή εντολή.


» Και η κυβέρνηση με πυρήνα τη ΝΔ που θα σχηματιστεί, θα πρέπει να έχει σοβαρά υπόψη της ότι στα μεγάλα θέματα δε μπορεί πια να προχωρά όπως έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ερήμην του λαού.


» Δε μπορεί να προχωρά με επιμονή σε μια πολίτική που βρίσκεται αποδεδειγμένα πια σε πλήρη δυσαρμονία με τη λαϊκή βούληση.


» Ελληνίδες και Έλληνες, Θα δικαιωθούμε από τις εξελίξεις.

Η πρότασή μας για ανατροπή των μνημονίων της λιτότητας στην Ευρώπη, αποτελεί τη μόνη βιώσιμη λύση, όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για τους άλλους λαούς της Ευρώπης.

» Αποτελεί τη μόνη βιώσιμη λύση για την Ευρώπη. Από Δευτέρα, θα συνεχίζουμε τον αγώνα. Έχοντας την πεποίθηση ότι το μέλλον δεν ανήκει στους τρομοκρατημένους, αλλά στους κομιστές της ελπίδας.»


» Η καινούρια μέρα για την Ελλάδα έχει ήδη ανατείλει.

Θα συνεχίσουμε».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου