"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Νέες προκλήσεις των Τούρκων - και των Αράβων - στο Αιγαίο

Τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη Μιραζ 2000 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) που συμμετείχαν εχθές σε κοινή άσκηση με τουρκικά F-16 ανατολικά της Ρόδου παρέβησαν τους διθνείς κανόνες και δεν υπέβαλαν σχέδια πτήσεως όταν μπήκαν στο FIR Aθήνας.



Τα αεροσκάφη απογειώθηκαν από βάση στο Ικόνιο. Ενα άλλο τμήμα της κοινής άσκησης Τουρκίας - ΗΑΕ που παβαβίαζε τον ελληνικό εναέριο χώρο ακυρώθηκε μετά από ελληνική παράσταση στα ΗΑΕ.

Άσκηση είχαν οι Τουρκοι και στο βόρειο Αιγαίο. Συνολικά στο FIR Aθήνας μπήκαν παράνομα 30 αεροσκάφη και ελικόπτερα (26 τουρκικά και των ΗΑΕ) που έκαναν 19 παραβάσεις κανόνων και 9 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, από ελληνικά αεροσκάφη αεράμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου