"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τράγκας: ''Τα χαστούκια ανέβασαν τη Χρυσή Αυγή''

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Τράγκας για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Μίλησε για θέμα επικοινωνιακής στρατηγικής (Vid)
Οι δηλώσεις του Νίκου ΜΙχαλολιάκου, για το πρώτο επίσημο αποτέλεσμα των exit polls, συνοδεύτηκαν από το σχόλιο του Γιώργου Τράγκα για τα ποσοστά του κόμματος και πώς αυτά πήραν την ανιούσα.
''Ο εθνικισμός εκπέμπεται από διάφορα κόμματα και εθνικό λόγο έχουν όλα σχεδόν τα κόμματα. Η Χρυσή Αυγή είναι κάτι διαφορετικό'' δήλωσε ο δημοσιογράφος.
''Δεν αντιμετωπίστηκε σωστά επικοινωνιακά. Πρώτα από όλα τα μέσα ενημέρωσης δεν έπρεπε να την κρύβουν. Με το εγέρθητι έφτασε στο 3% ενώ με τα χαστούκια ανέβηκε εδώ που είναι σήμερα'' ανέφερε χαρακτηριστικά.
Χαρακτήρισε το επεισόδιο με τη Λιάνα Κανέλλη εκρηκτικό και σπάνιο, τονίζοντας ότι ΄'δεν ήταν πρώτο θέμα τότε, αλλά οι καρκινοπαθείς. Δεν επιτρέπεται να ζουμάρεις υπερβολικά κάπου, που ξέρεις ότι θα υπάρξουν και δυνάμεις αντίδρασης πάνω σε αυτό που κάνεις''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου