"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Η σχέση των Αμερικανών και Γερμανών στους "Illuminati" - Ένα άρθρο που θα σοκάρει!


ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Illuminati
Illuminati πληθυντικός της Λατινικής Illuminatus (φωτισμένη) είναι ένα όνομα που παραπέμπει σε διάφορες ομάδες. 
Ιστορικά, αναφέρεται συγκεκριμένα στην Βαυαρία. 
Ιδρύθηκε την 1η Μαΐου 1776. 
Στην εποχή μας χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε μια (υποτιθέμενη) συνωμοτική οργάνωση η οποία δρα ως μια σκιώδη δύναμη πίσω από πολλές κυβερνήσεις. 
Πολλοί πιστεύουν ότι οι Illuminati είναι οι εγκέφαλοι πίσω από τα γεγονότα που θα οδηγήσουν στη δημιουργία μιας τέτοιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΤΟ ILLUMINATI ΒΓΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Οι μυστικές κοινωνίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τον έλεγχο του κόσμου μέσα από σκοτεινά μέσα, συμπεριλαμβανομένων των νομικών οδών.
ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ;;;

Τον Σεπτέμβριο του 1981 ο καλλιτέχνης Dave Martin πρότεινε ένα παιχνίδι στον Steve Jackson
Ο Robert Shea έγραψε τις τέσσερις παραγράφους του εγχειριδίου κανόνων και το 1983 κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού.
Οι φωτογραφίες των καρτών του παιχνιδιού

Στις κάρτες αποτυπώνετε όπως βλέπετε η επίθεση στους δίδυμους πύργους και στο πεντάγωνο. Η μετάδοση ελεγχόμενων ιόν και άλλα, αλλά το βασικότερο είναι στην κάρτα που απεικονίζει το Big Ben να γκρεμίζετε.
Όπως βλέπετε στην κάρτα υπάρχουν κάποιοι που χαίρονται και κάποιους που βρίσκονται μέσα στην φωτιά.
Αυτό σημαίνει πως ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα θα υπάρξει μελλοντικά στο Λονδίνο και την θυσία πολλών ανθρώπων.
Η ερμηνεία αυτής της κάρτας είναι σημαντική αν σκεφτούμε πως το 2012 οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν στο Λονδίνο.
Τυχαία πήρε το Λονδίνο τους Ολυμπιακούς Αγώνες ;;;
Μην ξεχνάτε πως το 2001 μετά το εσκεμμένο χτύπημα των Αμερικανών στους δίδυμους πύργους πάρθηκαν πολλά μέτρα στο όνομα της Δημοκρατίας. Κάμερες , κλειστά κυκλώματα παρακολουθήσεις, ακραίοι έλεγχοι παντού και ένας πόλεμος μέχρι στιγμής .
Ο φόβος μας είναι πως θα υπάρξει εσκεμμένο τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 για να πάρουν ακόμη μεγαλύτερα μέτρα στο όνομα της Δημοκρατίας. Όπως βλέπετε στην επόμενη κάρτα θα είναι η επόμενη κίνηση των Τρελών που θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο.
Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες να πάρουν πολύ σοβαρά αυτό το θέμα και οι αναγνώστες του κειμένου να ενημερώσουν όσους περισσότερους μπορούν.
votegreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου