"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Συγκέντρωση μνήμης για τα θύματα της Marfin

Συγκέντρωση μνήμης για τους αδικοχαμένους εργαζομένους της τράπεζας Marfin, στις 11 Μαΐου 2010, διοργάνωσε την Τρίτη το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς, έξω από το υποκατάστημα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Συγκέντρωση μνήμης για τα θύματα της Marfin

Συγκέντρωση μνήμης για τους αδικοχαμένους εργαζομένους της τράπεζας Marfin, στις 11 Μαΐου 2010, διοργάνωσε το απόγευμα της Τρίτης το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς, έξω από το υποκατάστημα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ ακολούθησε και πορεία προς τη Βουλή.

Εν τω μεταξύ, στενεύει ο κλοιός της Κρατικής Ασφάλειας γύρω από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο υποκατάστημα της Marfin Bank στην οδό Σταδίου, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και ένα αγέννητο μωρό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα άτομα, ωστόσο οι αστυνομικοί αισιοδοξούν πως μέσω των  μαρτυρικών καταθέσεων και ενός βίντεο θα φτάσουν σύντομα στους ενόχους.

Μία γυναίκα χωρίς κουκούλα, που κατέγραψαν οι κάμερες της Σταδίου, θεωρείται το πρόσωπο κλειδί για τον εντοπισμό των δραστών της φονικής επίθεσης, μιας και όπως φαίνεται στο βίντεο, από το σακίδιό της πήραν οι κουκουλοφόροι τις βόμβες μολότοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου