"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ



Οικονομία ακόμη και στο νερό κάνουν οι Βολιώτες λόγω της οικονομικής κρίσης, σε μία προφανή προσπάθεια να μειώσουν όσο μπορούν περισσότερο τις δαπάνες στα νοικοκυριά τους από τις μηνιαίες επιβαρύνσεις των διάφορων Κοινωφελών Οργανισμών.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος περιοχής Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ), στο α΄ τετράμηνο του 2010 σε σύγκριση με το αντίστοιχο α΄ τετράμηνο του 2009, η κατανάλωση νερού είναι μειωμένη κατά 326.000 κυβικά.
Τα παραπάνω υπογραμμίστηκαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, στο περιθώριο της ενημέρωσης που έκανε εκτός ημερήσιας διάταξης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης για την απόφαση της Διαδημοτικής Επιχείρησης να μην ακολουθήσει την αντίστοιχη ΔΕΥΑ της Λάρισας στις μειώσεις των τιμολογίων νερού, λόγω της δεινής οικονομικής θέσης την οποία βιώνουν τα νοικοκυριά.

ΕΔΩ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ!
Ε! ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΞΥΠΝΑ ! ΛΑΕ!
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ  ΧΤΥΠΑΕΙ Κ ΚΑΜΠΑΝΑ!
ΑΦΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΡΑΠΕ, ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ
ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ! ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ !

1 σχόλιο: