"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Στην Αθήνα ο Ερντογάν

Επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας ξεκινά την Παρασκευή ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα συμπροεδρεύσει μαζί με τον Έλληνα ομόλογό του στην ιδρυτική συνάντηση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.
Στην
 Αθήνα ο Ερντογάν





Επίσημη διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας ξεκινά από την Παρασκευή ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης.

Ο κ. Ερντογάν θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, αλλά και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Τούρκος πρωθυπουργός θα συμπροεδρεύσει μαζί με τον Έλληνα ομόλογό του στην ιδρυτική συνάντηση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Στο Συμβούλιο συμμετέχουν 17 Έλληνες και Τούρκοι υπουργοί, ενώ μετά τις δηλώσεις στον Τύπο θα ξεκινήσει το Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ.

Από το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού έγινε γνωστό ότι τον κ. Ερντογάν θα συνοδεύουν, εκτός της συζύγου του Εμινέ και αριθμού Τούρκου επιχειρηματιών και δημοσιογράφων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν, ο υπουργός Επικρατείας Ζαφέρ Τσαγλαϊάν, ο υπουργός Επικρατείας και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για την ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς, ο υπουργός Εσωτερικών Μπεσίρ Αταλάι, ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, η υπουργός Εκπαίδευσης Νιμέτ Τσουμπουκτσού, ο υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Ερτουργρούλ Γκιουνάι, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο υπουργός Περιβάλλοντος Βεϊσέλ Έρογλου.

Στο μεταξύ, διμερείς συζητήσεις για ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας, είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να επικαιροποιηθούν με την άφιξη Ερντογάν στην Αθήνα. Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι εμποροβιομηχανικών επιμελητηρίων, η τουρκική πλευρά έχει διατυπώσει προτάσεις για οικονομική συνεργασία σε διάφορους τομείς.

«Επανάσταση» χαρακτήρισε από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα και τόνισε πως πρωταρχικός στόχος είναι «η αλλαγή της ατμόσφαιρας» στις σχέσεις με την Ελλάδα και η «αλλαγή της αντίληψης ότι οι δύο χώρες είναι αντίπαλες».

AYTH H ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!
ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ !
ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ......
ΤΙ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ;
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΜΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου