"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΧΤΑΡΜΑ!


Η COSCO θέλει να μας μάθει ψάρεμα και ο Παπανδρέου τρώει ψάρια!

Αν θες να χορτάσεις έναν άνθρωπο για μία μέρα δώσ' του ένα ψάρι. Αν θες να τον χορτάσεις για μια ζωή μάθε του ψάρεμα.
Κινέζικη παροιμία
china_papΑν πραγματοποιήσει τις… μισές επενδύσεις στην Ελλάδα, από όσες σχεδιάζει ο επικεφαλής της κινεζικής εταιρίας COSCO Γουέι Ζιαφού, τότε θα αποδειχθεί ότι η «βιασύνη» του Γιώργου Παπανδρέου να βάλει τη χώρα υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ και της Ε.Ε. μόνο εκ του πονηρού μπορεί να είναι.
Και αφού ο Πρωθυπουργός οδήγησε τη χώρα σε εργασιακό μεσαίωνα, τώρα θέλει να μας πείσει ότι το έκανε για να έχουμε να… φάμε ψάρι ρίχνοντας στα «δίχτυα» της φτώχειας ένα ολόκληρο λαό.
«Θα χρησιμοποιήσουμε την επιρροή μας για να προσελκύσουμε και άλλες ναυτιλιακές εταιρείες για να υποστηρίξουν τη χώρα σας. Θα προσελκύσουμε τα διεθνή κεφάλαια στο λιμάνι σας, στη χώρα σας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιαφού, που εν μέσω οικονομικής κρίσης θέλει να μας μάθει… ψάρεμα και εμείς απλώς ξαναρωτάμε (για τρίτη φορά): Αληθεύουν οι πληροφορίες πως μέσα στο μαύρο της οικονομικό χάλι, η Ελλάδα δέχτηκε προ καιρού πρόταση από την Κίνα, η οποία, εκφράζοντας επιθυμία να βοηθήσει τη χώρα μας, πρότεινε:
α) Να μας ξεπληρώσει όλο το δημόσιο χρέος με αντάλλαγμα την τήρηση στο ακέραιο των ήδη υπογεγραμμένων ανάμεσα στις 2 χώρες για την εκμετάλλευση των Λιμανιών του Πειραιά και του Τυμπακίου – Κρήτης,
β) Να μας δανείσει ό,τι ποσό αναγκαιεί για την λειτουργία της χώρας μας με 1% (έναντι 6,7% των Γερμανών και 5% της Ε.Κ.Τ.),
γ) Να μας στείλει όσους τουρίστες έχουμε την υποδομή να φιλοξενήσουμε.
Όσοι εξακολουθούν να κάνουν τους… Κινέζους ας ρωτήσουν τη Λούκα Κατσέλη και τον Θόδωρο Πάγκαλο. Κάτι ξέρουν παραπάνω…

ΕΜΕΙΣ  ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΜΕ .ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ,
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ....ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!

2 σχόλια:

  1. Συμφωνούμε απολύτως, καταπληκτική και ευφυέστατη η ανάρτησή σου επιτέλους κάποιος μιλάει για το προφανές, δηλαδή το συννενοημένο ξεπούλημα της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια.
    Πάντως όλα τα blogs για την κατάντια μας λένε και το χάλι μας.....Ο Ελληνόψυχος, και τα υπόλοιπα πατριωτικά blogs είναι άξιοι συγχαρητηρίων!Και γενικά όλα όσα ασχολούνται με τέτοια Μπράβο σε όλους τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή