"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


Τη τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο της Καβάλας ένα παιδί 5 χρόνων, που διακομίστηκε βαριά τραυματισμένο από το νοσοκομείο της Ξάνθης. Σύμφωνα με το πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Καβάλας, Παναγιώτη Ραφτόπουλο, το παιδί έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάσεις πνευμόνων, που προκλήθηκαν όταν καταπλακώθηκε από βαριά καγκελόπορτα.
Αρχικά, το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου όμως δεν υπάρχει νευροχειρουργική κλινική.
Για αυτό διακομίστηκε με ασθενοφόρο, συνοδεία γιατρού και αναισθησιολόγου, στο νοσοκομείο της Καβάλας, για νευροχειρουργική εκτίμηση, τονίζει ο Π. Ραφτόπουλος.
Το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο της Καβάλας λίγο μετά τις 11 το βράδυ και αμέσως ο νευροχειρουργός που εφημέρευε, εξέτασε το παιδί, προσθέτει ο Π. Ραφτόπουλος.
Εκτιμήθηκε ότι έπρεπε να διακομισθεί σε νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, αλλά κατά τα μεσάνυχτα, η υγεία του παιδιού επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει, τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Καβάλας.
Για το θέμα διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Άρης Μπουσουλέγκας.

ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ;
ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟ;
ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ;
ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ 
ΠΑΙΔΙΟΥ; 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ;
ΚΡΑΤΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου