"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ξέσπασμα του Απόστολου Κακλαμάνη

Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας, βάλλοντας κατά πολλών υπουργών της κυβέρνησης, αλλά και συναδέλφων του βουλευτών για θέματα που ξεκινούν από την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών και τον «Καλλικράτη» μέχρι τις εξεταστικές επιτροπές για την υπόθεση του Βατοπεδίου και της Siemens που βρίσκονται σε εξέλιξη.
«Είναι ντροπή να συνεδριάζουν όλοι για να δουν τι θέση θα πάρουν», σχολίασε, στηλιτεύοντας το φαινόμενο να επιβάλλουν τα κόμματα στους βουλευτές τους τη θέση που θα λάβουν στις εξεταστικές επιτροπές. Ανεβάζοντας δε τους τόνους πρόσθεσε πως εάν τα μέλη των εξεταστικών επιτροπών είχαν επιλεγεί με κλήρωση, δεν θα είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο των ξεχωριστών πορισμάτων. «Δεν θα είχαν τα μούτρα να τους καλέσουν στο κόμμα και να τους πουν έτσι θα το πάμε, εάν οι βουλευτές ήταν με κλήρωση», ανέφερε.
Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, εξέφρασε την οργή του γιατί υπάρχουν βουλευτές που έχουν βάλει «κατιτί στην άκρη» μετά από την προεκλογική περίοδο και σε μια έκρηξη οργής, είπε -εκτός μικροφώνου- ότι δεν ανέχεται να θεωρείται συνάδελφος με κάποια «καθάρματα».
Με αφορμή την ενημέρωση που είχαν από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη για την αλλαγή στη διαδικασία ελέγχου του πόθεν έσχες, ο Απ. Κακλαμάνης προειδοποίησε πως «δεν μπορεί να λειτουργήσει η Βουλή, όταν η κάθε κυβέρνηση λέει στους βουλευτές αυτό θα κάνετε» και ρίχνοντας τις βολές του κατά της κυβέρνησης, της συνέστησε «να περιορίσει λίγο τη βεβαιότητά της, πως ό,τι αποφασίζει είναι και το σωστό». Όπως είπε, πρέπει οι βουλευτές να επιμείνουν ότι η Βουλή βουλεύεται και πρέπει αυτή να διαμορφώνει τους νόμους και «όχι να είμαστε στον δρόμο αντιμέτωποι με τα εγγόνια μας και να μας πετάνε μπουκάλια και να βαράνε στην πλάτη». Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε ακόμη «ντροπή» για τους ίδιους τους βουλευτές που ανέχθηκαν να συζητηθεί κάθε άρθρο του «Καλλικράτη» μόλις για 6 λεπτά και ότι έπρεπε να σηκωθούν και να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση της επιτροπής.
Νωρίτερα, ο Χ. Καστανίδης παρουσιάζοντας τις θέσεις της κυβέρνησης για τον έλεγχο του πόθεν έσχες, επανέλαβε πως σε ό,τι αφορά στους πολιτικούς, θα πρέπει να διατηρηθεί η επιτροπή ελέγχου της Βουλής υπό την εποπτεία του αντιπροέδρου, στην οποία την πλειοψηφία θα την έχουν οι δικαστικοί. Για τα μη πολιτικά πρόσωπα, το υπουργείο σκέφτεται να αναθέσει τον έλεγχο στην επιτροπή για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος.
Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Πρ. Παυλόπουλος με αφορμή την κατάθεση της Στ. Μαντέλη, έκανε λόγο για διαπόμπευση πολιτικών και διερωτήθηκε πώς κάποιος θα υπερασπιστεί τον εαυτό του αν είναι πολιτικό πρόσωπο. «Ακόμη και αν είναι αθώος, όλοι θα μιλήσουν για κουκούλωμα με αφορμή τις ευνοϊκές ρυθμίσεις Καστανίδη», είπε.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ Κ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ....
ΟΧΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ , ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ
ΔΙΝΟΥΝ  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ.....ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΩΝ....ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου