"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Πακιστάν: Διαδήλωση μουσουλμάνων, κατά των ΗΠΑ αλλά και του ...Facebook

Χιλιάδες διαδηλωτών διοργάνωσαν σήμερα διαδήλωση στη Λαχόρη φωνάζοντας "Θάνατος στην Αμερική", "Θάνατος στο...

Πακιστάν: Διαδήλωση μουσουλμάνων, κατά των ΗΠΑ αλλά και του ...Facebook

Πακιστάν: Διαδήλωση μουσουλμάνων, κατά των ΗΠΑ αλλά και του 
...Facebook
  1. Χιλιάδες διαδηλωτών διοργάνωσαν σήμερα διαδήλωση στη Λαχόρη φωνάζοντας "Θάνατος στην Αμερική", "Θάνατος στο Facebook" κι απαιτώντας να "φραγεί" η ιστοσελίδα του διαδίκτυου όπου "φιλοξενούνται" "βλάσφημα" κατά τους διαδηλωτές "σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ". Καταδικαστικό του περιεχομένου της ιστοσελίδας ανακοινωθέν εκδόθηκε σήμερα από το υπουργείο των Εξωτερικών στο Ισλαμαμπάντ.
  2.     Η εν λόγω ιστοσελίδα τιτλοφορείται "Ημέρα των σκίτσων του Μωάμεθ" κι η πακιστανική κυβέρνηση βάσει δικαστικής απόφασης κινήθηκε για να "φραγεί" η ιστοσελίδα αυτή, τόσο στο You Tube όσο και στο Facebook.
  3.     Υπενθυμίζεται ότι το Ισλάμ απαγορεύει τις αναπαραστάσεις του προφήτη Μωάμεθ. Επίσης, ότι στη διάρκεια του 2006 προκλήθηκε σάλος στον μουσουλμανικό κόσμο όταν κυκλοφόρησαν ευρέως γελοιογραφίες του προφήτη σε δανική εφημερίδα (όπου στη θέση του τουρμπανιού υπήρεχε βόμβα) κι ακόμα ότι την 2α Ιουνίου 2008 διοργανώθηκε μία επίθεση αυτοκτονίας κατά της δανικής διπλωματικής αποστολής στο Ισλαμαμπάντ. Είχαν, τότε, σκοτωθεί ένας Δανός κι επτά Πακιστανοί.
  4.     Πολλές αμερικανικές σημαίες κάηκαν σήμερα στη διάρκεια της πολυπληθούς διαδήλωσης στη Λαχόρη του ανατολικού Πακιστάν. Μία πολύ μικρότερη σε όγκο και παλμό διαδήλωση έγινε αποκλειστικά από φοιτητές στη γειτονική Πεσαβάρ, με συνθήματα παρόμοια. Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ο ηγέτης του κόμματος "Τζαμάατ -ε-Ισλάμι", Αχμεντ Παράσα, τόνισε ότι "μάς πολεμούν, επομένως πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου