"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ATTAC – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

 



Συμμετέχουμε σε μια πάρα πολύ σημαντική κινητοποίηση. Είναι η στιγμή που το κίνημα των πολιτών έρχεται στο προσκήνιο και τα μέλη της Attac συμμετέχουν στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις στις πλατείες και τις συνοικίες, με κατσαρόλες και με πορείες, για να διαδραματίσουν έναν άμεσο ρόλο που δεν μπορεί να ανατεθεί σε πληρεξούσιους. Οι πολίτες φώναξαν ΟΧΙ στην κυβέρνηση και κινητοποιήθηκαν μαζικά για να ανατρέψουν την ασκούμενη οικονομική πολιτική και να απαιτήσουν την παραίτηση του Υπουργού των οικονομικών και την αλλαγή της πολιτικής της πείνας και της δυστυχίας.
Ο αγώνας των πολιτών προκάλεσε την παραίτηση του Ντομίνγκο Καβάγιο. Αυτοί που κινητοποιήθηκαν ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες. Πρόκειται για μια στάση «κοινωνικής ανυπακοής» με σκοπό την επανάκτηση και την αποκατάσταση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων που διασύρθηκαν και περιφρονήθηκαν από την κυβέρνηση Ντε Λα Ρούα. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις για να απαιτήσουμε την βαθιά και ουσιαστική αλλαγή μιας διαρκώς επιδεινούμενης κοινωνικής κατάστασης, που ήταν αποτέλεσμα μιας πολιτικής η οποία έδινε προτεραιότητα στην αποπληρωμή του εξωτερικού χρέους σε βάρος των αναγκών από τη βαθύτατη φτώχεια του πληθυσμού. Σήμερα στην Αργεντινή υπάρχουν 2,5 εκατομμύρια άνεργοι και 14 εκατομμύρια φτωχοί από τους οποίους τα 5 εκατομμύρια βρίσκονται σε κατάσταση πενίας. Αυτές οι κοινωνικές συνθήκες εξώθησαν χιλιάδες πεινασμένους να κάνουν έφοδο στα σουπερμάρκετ και να εισπράξουν την κατασταλτική απάντηση της κυβέρνησης που κόστισε τη ζωή το λιγότερο σε 7 άτομα. 

Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΦΩΝΑΞΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ 
ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ
ΖΩΗ.
ΦΤΩΧΕΥΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ 
ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΗ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ!
ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΤΕ;
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΑΡΑ
ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝΕ!
ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ! ΜΑΣ ΦΘΟΝΟΥΝΕ! 
ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ! ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου