"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

"Εγκαταλείπω (τις προσπάθειες διαλόγου) μετά τις 31 Μαΐου καθώς δεν μπόρεσα να βρω συνομιλητή", δήλωσε ο Οτσαλάν.

Tουρκία: Ο φυλακισμένος ηγέτης του PKK Οτσαλάν δήλωσε ότι θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες διαλόγου με την Άγκυρα. Πέντε στρατιώτες νεκροί σε συγκρούσεις με κούρδους αντάρτες.

Tουρκία: Ο φυλακισμένος ηγέτης του PKK Οτσαλάν δήλωσε ότι θα 
εγκαταλείψει τις προσπάθειες διαλόγου με την Άγκυρα. Πέντε στρατιώτες 
νεκροί σε συγκρούσεις με κούρδους αντάρτες
  1. Ο φυλακισμένος ηγέτης του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) Αμπντουλάχ Οτσαλάν δήλωσε σήμερα ότι εγκαταλείπει τις προσπάθειές του να διεξάγει διάλογο με τις τουρκικές αρχές, όπως αναφέρει σε σημερινό της άρθρο μία κουρδική εφημερίδα.
  2.     Ο Οτσαλάν, που κρατείται από το 1999 στο νησί-φυλακή Ιμραλί στα βορειοδυτικά της Τουρκίας εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης, έχει κάνει πολλές εκκλήσεις για διάλογο στην τουρκική κυβέρνηση, η οποία τις έχει απορρίψει.
  3.     Η συνέχιση των προσπαθειών του "δεν έχει νόημα", δήλωσε ο Οτσαλάν στον δικηγόρο του, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας Ozgur Politika.
  4.     "Εγκαταλείπω (τις προσπάθειες διαλόγου) μετά τις 31 Μαΐου καθώς δεν μπόρεσα να βρω συνομιλητή", δήλωσε ο Οτσαλάν. "Η ευθύνη εναπόκειται τώρα" στους ηγέτες του PKK και στο Κόμμα για την Ειρήνη και τη Δημοκρατία (BDP), το σημαντικότερο φιλοκουρδικό κόμμα της Τουρκίας, συνέχισε.
  5.     "Από εδώ και πέρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα αποφασίσουν εκείνοι τί πρέπει να γίνει", πρόσθεσε, ενώ επεσήμανε: "Ελπίζω να μην υποφέρουν αθώοι πολίτες".
  6.     Ο Οτσαλάν υπογράμμισε ότι η απόφασή του δεν ανακοινώθηκε προκειμένου να ζητήσει από το PKK να εντείνει τον ένοπλο αγώνα του.
  7.     Εντωμεταξύ σήμερα σκοτώθηκαν δύο τούρκοι στρατιώτες και τρεις πολιτοφύλακες κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με κούρδους αυτονομιστές στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, όπως δήλωσε ο τουρκικός στρατός και μετέδωσαν τα τοπικά μέσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου