"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ 5 ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΡΓΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Σε προκαταρκτική επιτροπή προτίθεται να παραπέμψει το κυβερνών κόμμα πέντε πρώην υπουργούς της Ν.Δ. για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ενώ σε τέσσερις ακόμη θα αποδοθούν «πολιτικές ευθύνες».
Σε χθεσινή σύσκεψη βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αποφασίστηκε να προταθεί η παραπομπή σε προκαταρκτική επιτροπή των κ.κ. Ε. Μπασιάκου, Π. Δούκα, Αλ. Κοντού, Θ. Ρουσόπουλου και Γ. Βουλγαράκη. Πολιτικές ευθύνες θα αποδίδονται στους Γ. Αλογοσκούφη, Α. Μπέζα, Κ. Κιλτίδη και Β. Μαγγίνα.
Το πόρισμα στην πραγματικότητα θα είναι, τουλάχιστον ως προς τα πρόσωπα, το ίδιο με το προ ενός έτους που είχε υποβάλει τότε το ΠΑΣΟΚ από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Οι πληροφορίες θέλουν την κυβερνώσα παράταξη αυτή τη φορά να μην αναφέρεται όμως σε συγκεκριμένα αδικήματα, σε μια προσπάθεια το πόρισμά τους να υιοθετηθεί και από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Θα περιγράφονται απλώς πράξεις και παραλείψεις των συγκεκριμένων υπουργών ώστε να καταδεικνύεται η ζημία που υπέστη το Δημόσιο από την παραχώρηση της λίμνης Βιστονίδας και των παραλιμνίων εκτάσεων στην κυριότητα της Μονής και τις ανταλλαγές που επακολούθησαν.
Και βεβαίως έχοντας επίγνωση του άρθρου 86 του Συντάγματος (που αναφέρεται στο νόμο περί ευθύνης υπουργών) στο πόρισμα θα αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο παραγραφής των αδικημάτων.
Διότι είναι γνωστό ότι οποιοδήποτε αδίκημα έχει τελεσθεί προ του 2007 έχει ήδη παραγραφεί, οι δε διώξεις θα μπορούσαν να είχαν ασκηθεί μόνο έως τον Ιούνιο του 2009. Πριν από το τέλος Μαΐου του 2009 όμως, ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής είχε κλείσει τη Βουλή με αποτέλεσμα να παραγραφούν τα πάντα.
Κυβερνητικοί παράγοντες περιέγραφαν ωστόσο χθες πώς μπορεί να ξεπεραστεί ο σκόπελος της παραγραφής, διαστέλλοντας επί της ουσίας ερμηνευτικά τα ισχύοντα. Σύμφωνα με όσα έλεγαν είναι δυνατόν να διατυπωθούν κατηγορίες ηθικής αυτουργίας κατά υπουργών για πράξεις υπηρεσιακών παραγόντων που συντελέσθηκαν μετά το Σεπτέμβριο του 2007, στηριζόμενες όμως σε πρωθύστερες υπουργικές αποφάσεις.
Οι πιθανότητες πάντως για έκδοση κοινού πορίσματος πρέπει να θεωρούνται μηδαμινές. Οι πληροφορίες θέλουν τη Ν.Δ. να αποδίδει απλώς πολιτικές ευθύνες, όπως και το 2009, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα τις προσωποποιήσει.
Ανάλογα πορίσματα με αυτά του 2009 ετοιμάζουν και τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Υπάρχει πιθανότητα η διαφορά του πορίσματος του τότε και του τώρα, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Τσούκαλη, να ακούει στο όνομα του Γ. Βουλγαράκη, στον οποίο αυτή τη φορά δεν θα καταλογίσει παρά μόνο πολιτικές ευθύνες......... ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ! ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ....ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ!
ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ  ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΑ
ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ....
ΑΝΤΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου