"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

H Google ομολογεί ότι έκανε υποκλοπές «κατά λάθος»


Η Google παραδέχτηκε την Παρασκευή ότι συνέλεξε δεδομένα από οικιακά ασύρματα δίκτυα, χωρίς ωστόσο να έχει πρόθεση να τα χρησιμοποιήσει.
Στο πλαίσιο του προγράμματός χαρτογράφησης «Street View», για την υλοποίηση του οποίου ο στόλος των αυτοκινήτων της εταιρείας φωτογραφίζει τους δρόμους σε μεγάλες πόλεις, η Google εντόπιζε τα ασύρματα δίκτυα των σπιτιών, προκειμένου να προσδιορίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις διευθύνσεις. Τώρα αποδεικνύεται, ότι εκτός από τη θέση των δικτύων, καταγράφονταν «κατά λάθος» και άλλα δεδομένα, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και πληροφορίες πλοήγησης στο διαδίκτυο.
Η εταιρεία απέδωσε την «υποκλοπή» σε «λάθος του λογισμικού», διαβεβαίωσε ότι τα δεδομένα δεν υπέστησαν καμία επεξεργασία και ζητήσε συγνώμη, αποσύροντας προς το παρόν τα αυτοκίνητά της.
«Ήταν απλώς ένα λάθος», έγραψε στο blog του ο αντιπρόεδρος της Google, Alan Eustace, διευκρινίζοντας ότι ο κώδικας το προγράμματος – κοριού είχε συνταχθεί το 2006 και η παράνομη λειτουργία του δεν ήταν σε γνώση των υπευθύνων του «Street View». «Λυπούμαστε ειλικρινά για το λάθος μας και είμαστε αποφασισμένοι να διδαχθούμε από αυτό», επισημαίνει ο Eustace. 
 KAI THN ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ GOOGLE ,ΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ 
ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.




3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DROMEA MOY ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η GOOGLE ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΥΛΑΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ....MOΛΩΝ-ΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή