"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Στις 12 Μαΐου συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 12 Μαΐου 2010. Επίσης, την Τετάρτη τα προεδρεία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, σε κοινή συνεδρίαση, θα αποφασίσουν την περαιτέρω συνέχιση του αγώνα.
Στις 12 Μαΐου συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 12 Μαΐου 2010 και ώρα 18:00 μμ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι της χώρας με τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου συνεχίζουν τον αγώνα και την αντίθεσή τους στο πακέτο των άδικων και σκληρών οικονομικών και αντιασφαλιστικών μέτρων της κυβέρνησης και της τρόικας (Ευρ. Επιτροπή, Ε.Κ.Τ., Δ.Ν.Τ. ).

Επίσης, την Τετάρτη 12/05/2010, τα προεδρεία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε κοινή συνεδρίαση, θα αποφασίσουν την περαιτέρω συνέχιση του αγώνα.
TOΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ!
Α! ΒΡΕ ΛΑΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ!!  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΟΥ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου