"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Αποκαλύπτοντας την πανάθλια πασοκική μεθόδευση!..

 


ΤΙ άλλο θα πρέπει να συμβεί σ’ αυτόν τον τραγελαφικό τόπο, Θεέ μου;
Πέντε διαφορετικά πορίσματα –όσα και τα κόμματα– βγάζουν οι διαβόητες Εξεταστικές Επιτροπές για το Βατοπέδι!..
Την «ξεφτίλα» σχολιάζει ο ίδιος υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ξέσπασε εν οργή στη Βουλή:
«...Αν η Επιτροπή για το Βατοπέδι καταλήγει σε πέντε χωριστά πορίσματα, πώς θα έρθει ένα από αυτά στην Εθνική Αντιπροσωπεία για να προτείνει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής; Για να δουλέψει και αυτή έτσι; Με πέντε χωριστές γνώμες; Υπονομεύουμε τους συνταγματικούς θεσμούς»...
Και κατέληξε ο κ. Λοβέρδος:
«...Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Ο κόσμος θέλει δικαιοσύνη και όχι κομματοκρατία»!..

***
ΟMΩΣ το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνησή του, για να δικαιώσουν την «κομματοκρατία», μεθόδευσαν άλλη μια αθλιότητα.
Εχοντας ως κατηγορουμένη για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου τη διευθύντρια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Σταματίνα Μαντέλη, άρπαξε την ευκαιρία:
Καθώς τη βαρύνουν πλείστες όσες κακουργηματικές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και υπεξαίρεση 350 εγγράφων, έφτιαξε ξαφνικά στα μέτρα της διάταξη ότι «αν κάποιος από τους κατηγορουμένους δώσει ενοχοποιητικά στοιχεία για άλλους, η ποινή του εξανεμίζεται»!!!
***
ΑΞΙΖΕΙ να σημειωθεί ότι πριν από αυτή τη μεθόδευση η Μαντέλη, που κατέθεσε και στην Ανακριτική της Βουλής και στη δικαστική ανακρίτρια, δεν υπαινίχθηκε καν κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος στελέχους της Νεοδημοκρατικής κυβέρνησης.
Μόλις όμως σκάρωσαν τη διάταξη που απαλλάσσει τους «ρουφιάνους», η λαλίστατη τώρα Μαντέλη καταθέτει σημεία και τέρατα!..
…Αποκαλύπτοντας την πανάθλια πασοκική μεθόδευση!..
***
ΓΙΑ να μην επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια, θα σας ξαναδώσω με απλά και λίγα λόγια την ουσία του Βατοπεδινού σκανδάλου:
ΔΥΟ άνθρωποι του Μεγάρου Μαξίμου –οι γνωστοί– είναι οι κύριοι υπεύθυνοι. Αυτοί άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες του Μαξίμου, οι ίδιοι πίεζαν αφόρητα τους υπουργούς που δεν προθυμοποιούνταν στην παρανομία, αυτοί έκαναν χρήση ακόμα και του ονόματος του πρωθυπουργού εν αγνοία του!..
…Αυτοί και το αλωμένο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους είναι οι μόνοι υπεύθυνοι…
Επ’ αυτών σάς υπενθυμίζω και τη δική μου περυσινή κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή της Βουλής…

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΙΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου