"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Πακιστάν: Με απόλυση απειλούνται οι υπέρβαροι αστυνομικοί

Το Πακιστάν άρχισε εκστρατεία αδυνατίσματος των εύσωμων αστυνομικών του μετά την αποτυχία των 3/4 των 19.000 μελών της αστυνομικής δύναμης της επαρχίας Πουντζάμπ στα τεστ φυσικής κατάστασης.

Οι αρχές έδωσαν προθεσμία ενός μηνός για αδυνάτισμα των υπέρβαρων και παχύσαρκων αστυνομικών, προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους. Ανάλογες προσπάθειες είχαν γίνει και στην Βρετανία για τους υπέρβαρους αστυνομικούς, δεν είχαν όμως τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.

Οι αστυνομικοί στο Πακιστάν θεωρούνται διεφθαρμένοι και ανεπαρκείς. Τώρα στα μειονεκτήματά τους αυτά ήρθε να προστεθεί και το βάρος τους. 


Επιστολές εστάλησαν στους ευτραφείς αστυνομικούς της πολυπληθέστερης επαρχίας της χώρας, με τις οποίες οι αρχές τους προειδοποιούν ότι μέχρι το τέλος του μήνα η περιφέρεια της μέσης τους θα πρέπει να είναι 97 εκατοστά όπως ορίζουν οι

κανονισμοί.

Όσοι δεν τα καταφέρουν θα απαλλαχθούν από τα καθήκοντά τους, γράφουν οι τοπικές εφημερίδες. 


Την εβδομάδα αυτή, τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα πρόβαλαν βίντεο με υπέρβαρους αστυνομικούς να...ροχαλίζουν στις καρέκλες τους, να μιλάνε σε τηλέφωνα και να στέκονται δίπλα-δίπλα με τις ζώνες τους να είναι έτοιμες να ανοίξουν. 


Τα ρεπορτάζ αυτά ανάγκασαν τον γενικό επιθεωρητή της αστυνομίας της επαρχίας Χαμπίμπ αλ Ραχμάν να δείξει μεγαλύτερη αυστηρότητα και να επαναφέρει τους αστυνομικούς του σε καλή φυσική κατάσταση, δήλωσε αξιωματούχος από το αρχηγείο της αστυνομίας στη Λαχόρη. 


Σύμφωνα με την εφημερίδα The News, αρκετοί αστυνομικοί έφεραν αντιρρήσεις στα τεστ φυσικής κατάστασης γιατί από αυτά εξαιρούνται οι ανώτεροι αξιωματικοί και γιατί οι αστυνομικοί που τους επέβαλαν τα τεστ ήταν πιο...χοντροί από τους ίδιους! 


Ειδικά προγράμματα αδυνατίσματος υπέρβαρων αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη και στις Φιλιππίνες όπου επίσης υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου