"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«Μόνο στην Ελλάδα θα έβαζαν να συνεργαστούν οι Ακροδεξιοί με τους Κομμουνιστές»

 Σάτιρα στις ΗΠΑ: Μόνο στην Ελλάδα θα έβαζαν να συνεργαστούν οι Ναζί με τους Κομμ
Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο σατιρίζει ο Τζων Στιούαρτ στην εκπομπή του «Daily Show», την κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με αφορμή τις ελληνικές εκλογές, ο παρουσιαστής θεωρεί «περίεργο» το εκλογικό μας σύστημα, ενώ σχολιάζει πως οι Έλληνες ψήφισαν ακροαριστερούς και ακροδεξιούς, συμπληρώνοντας πως «μόνο η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία μπορεί να δημιουργήσει μια κυβέρνηση συνεργασίας με ναζιστές και Κομμουνιστές».
Στην συνέχεια έχει διάλογο με ένα... πεντοχίλιαρο το οποίο ετοιμάζεται να επανακυκλοφορήσει, όμως ο παρουσιαστής του λέει πως στις εκλογές οι Έλληνες επέλεξαν πάλι το ευρώ με αποτέλεσμα αυτό να στενοχωρηθεί. Στην συζήτηση παρεμβαίνουν μία ιταλική λιρέττα αλλά και το νόμισμα της Μεγάλης Βρετανίας!
Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ
 http://www.iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου