"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Το αισχρό κατάντημα της Πόλης του Αγίου Δημητρίου.(ΕΝΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ)

Είναι περιττό να πούμε για μια ακόμα φορά "Τι ψηφίσατε αδέρφια μου Θεσσαλονικείς" όσον αφορά τον Μπουτάρη....
Το έχουμε πει σε δεκάδες αναρτήσεις από αυτό εδώ το ιστολόγιο.

Το κατρακύλισμα όμως συνεχίζεται.
Μετά το εθνικό και το κοινωνικό ήρθε η ώρα και για το πνευματικό κατρακύλισμα....

Οι ανώμαλοι και οι διεστραμμένοι αμετανόητοι αμαρτωλοί, ομοφυλόφιλοι, τραβεστί, τρανσέξουαλ, λεσβίες, σαδομαζοχιστές κ.α. αποφάσισαν να κάνουν την εκδήλωσή τους στην Πόλη του Αγίου Δημητρίου. Στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας.

Με τις "ευλογίες" λοιπόν του Μπουτάρη "λέρωσαν" την Θεσσαλονίκη με τα αίσχη τους....

Οι λίγοι συμπολίτες μας που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν βρήκαν απέναντί τους τα ΜΑΤ.

Αυτή η αισχρή αριστεροθολοκουλτούρα που και καλά ενδιαφέρεται για την "διαφορετικότητα" των ανθρώπων την οποία προσπαθούν να ριζώσουν στην πατρίδα μας όλα αυτά τα παγκοσμιοποιημένα, μασωνοκίνητα ρεμάλια, μέσω παρόμοιων εκδηλώσεων αλλά κυρίως μέσω της παιδείας, βρήκε πρόσφορο έδαφος στην Θεσσαλονίκη την οποία κυβερνά σαν τσιφλίκι του ο Μπουτάρης.

Απομένει λοιπόν και οι υπόλοιπες αμετανόητα αμαρτωλές κατηγορίες συναθρώπων μας να εκφράσουν την "διαφορέτικότητά" τους...
Ας παρελάσουν λοιπόν κι οι παιδεραστές, οι κτηνοβάτες, οι νεκρόφιλοι, οι κοπρολάγνοι και ότι άλλο διαθέτει η "διαφορετικότητα"....

Η Ελλάδα μας είναι ένα δημοκρατικό ελεύθερο κράτος που σέβεται τους πολίτες του.
Ομως είναι πάνω από όλα ένα Ορθόδοξο κράτος που αν και ανέχεται όλους μας ως αμαρτωλούς, εν τούτοις δεν είναι δυνατόν να διαφημίζει την αμαρτία του και την παραφύσιν ανωμαλία του ο κάθε αμετανόητα διεστραμμένος.

Είναι λυπηρό να βλέπεις όλους αυτούς του νέους ανθρώπους να είναι έρμαια σιχαμερών ενστίκτων που κατεβάζουν τον άνθρωπο -το τελειότερο δημιούργημα του Θεού- στα επίπεδα των ζώων. Κι όχι μόνο αυτό αλλά η παρακμιακή κοινωνία μας να τους εξαφανίζει και την παραμικρή πιθανότητα πνευματικής μετάνοιας εκθειάζοντας την ανήθικη ζωή τους και ωραιοποιώντας την ανωμαλία τους με όρους όπως η "διαφορετικότητα".

Φίλοι μου ζούμε σε μια εποχή αίσχους και υποκρισίας....

Η διαστροφή και η ανωμαλία ονομάζονται "διαφορετικότητα"!
Η φονική έκτρωση ονομάζεται "διακοπή της κύησης" ή "άμβλωση"!
Η αποδόμηση του εθνους μας, ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός της μόρφωσης των παιδιών μας ονομάζονται "προοδευτισμός"!
Η προδοσία ονομάζεται "ρεαλισμός".
Κάθε τι που προσπαθεί να ανακόψει την εθνική και πνευματική κατρακύλα, αναθεματίζεται ώς σκότος και οπισθοδρόμηση.... 
 

Ολα αυτά σίγουρα θα οδηγήσουν την πατρίδα μας σε χειρότερες καταστάσεις από αυτές που ζούμε.
Υπάρχει άμεση ανάγκη να πετάξουμε όλον αυτόν τον ψευτοπροοδευτικό - μασωνικό συρφετό της παγκοσμιοποίησης έξω από την Ελλάδα μας και να ξαναεγκαταστήσουμε μια νέα Ελληνική Εθνική Ορθόδοξη και πνευματική κοινωνία σε όλους τους τομείς.

Ας αποδείξουμε ότι καλώς, ο Θεός αξίωσε τους προγόνους μας να αγωνιστούν "για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία" και να ελευθερώσουν την Αγία μας Ελλάδα. Την χώρα των Ηρώων και των Αγίων. Την χώρα που σήμερα ανθρωπάκια σαν τον Μπουτάρη προσπαθούν να ρεζιλέψουν παγκοσμίως, νομίζωντας πως έτσι υπηρετούν την πρόοδο....

ΘΑΝΟΣ
Δείτε τα βίντεο από τα αίσχη και τις αντιδράσεις. 

Thestival gay pride (Μπουταρης)
Thestival
 http://koukfamily.l

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου