"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ! ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΩΝΑ Κίνα: Σοκ από την αναγκαστική άμβλωση σε έγκυο επτά μηνών

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση μιας 23χρονη από την κινεζική επαρχία Σανσί, η οποία εξαναγκάστηκε από τις τοπικές Αρχές σε άμβλωση ενώ ήταν επτά μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της, καθώς δεν μπορούσε να πληρώσει το πρόστιμο των 40.000 γιουάν (4.880 ευρώ) που επιβάλλεται σε όσες γυναίκες δεν σέβονται την πολιτική του ενός παιδιού.

Φωτογραφία της εγκύου με το ματωμένο έμβρυο δίπλα της αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, ξεσηκώνοντας την οργή πολιτών και οργανώσεων προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κατηγορούν για τη βάναυση πράξη τις τοπικές οργανώσεις οικογενειακού προγραμματισμού.

Το περιστατικό αποκάλυψε, με καταγγελία της, η ίδια η γυναίκα.


Οι τοπικές υπηρεσίες είχαν ισχυριστεί ότι η άμβλωση διενεργήθηκε βάσει νόμου με τη συναίνεση της εγκύου, όμως προκαταρκτική έρευνα κατέδειξε πως η καταγγελία της νεαρής είναι αληθής, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της περιφερειακής κυβέρνησης της Σανσί.


Οι ερευνητές ζητούν την τιμωρία των υπευθύνων, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της τοπικής κυβέρνησης, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται επακριβώς ποιοι ευθύνονται για την αναγκαστική άμβλωση.


Βάσει της καταγγελίας, η Φενγκ Τζιαμέι οδηγήθηκε διά της βίας στο νοσοκομείο, όπου της χορηγήθηκε ένεση για να θανατωθεί το έμβρυο στις 2 Ιουνίου. Φωτογραφία που φέρεται να δείχνει τη μητέρα και το νεκρό παιδί στο κρεβάτι του νοσοκομείου αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο μία εβδομάδα αργότερα.


Ο σύζυγος της Φενγκ δήλωσε στην εφημερίδα Global Times ότι πέντε άνδρες χορήγησαν διά της βίας την ένεση στην 23χρονη, δένοντάς της τα μάτια και αναγκάζοντάς να υπογράψει ότι συναινεί στην άμβλωση.


Χρήστες του Διαδικτύου εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, συγκρίνοντας τους υπεύθυνους της αναγκαστικής άμβλωσης με τους ναζί.


Η πολιτική του ενός παιδιού ισχύει από την δεκαετία του 1970 στην Κίνα και στο πλαίσιό της οι αναγκαστικές αμβλώσεις είναι πολύ συνηθισμένες. Οι Κινέζοι που ζουν στις πόλεις μπορούν να αποκτούν μόνο ένα παιδί και αυτοί που ζουν στις αγροτικές περιοχές δύο εφόσον το πρώτο είναι κορίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου