"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ,δηλώνει ότι έχει ο Αλ. Τσίπρας

 
Εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, το οποίο πάντως προτιμά να μην κοινοποιήσει τώρα, δηλώνει ότι έχει ο Αλ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού «Τάιμ».
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κακίση τι θα πράξει εάν η Ευρώπη απορρίψει την πρότασή του και σταματήσει τη χρηματοδότηση, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ απαντά: «Πράγματι, θα βρισκόμασταν σε δύσκολη θέση εάν ήταν αυτή η αντίδραση της Ευρώπης. Πάντως, έχουμε εναλλακτικό σχέδιο, το οποίο εστιάζει στη στήριξη των πιο εκτεθειμένων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και θα εφαρμόσουμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση».
Η δημοσιογράφος επανέρχεται στη συνέχεια ρωτώντας εάν είναι έτοιμος για το χειρότερο σενάριο.
Ο Αλ. Τσίπρας, που χαρακτηρίζεται από το αμερικανικό περιοδικό «λαϊκιστής», επαναλαμβάνει ότι υπάρχει ένα σχέδιο, το οποίο έχει επεξεργαστεί ομάδα οικονομολόγων του κόμματος. Και προσθέτει: «Δεν είμαι προληπτικός, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό».
Στην απορία της δημοσιογράφου απαντά ότι δεν θεωρεί φρόνιμο να εκθέσει δημόσια το σχέδιό του επειδή κάτι τέτοιο θα έδινε την εντύπωση πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει την έξοδο από την ευρωζώνη. «Αντίθετα, θα θέλαμε να αποφύγουμε μια τέτοια εξέλιξη. Εχουμε πλήρη επίγνωση των συνεπειών. Εχουμε πλήρη επίγνωση των συνεπειών για την Ελλάδα και την Ευρώπη γενικά», εξηγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου