"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Σοκ: «Βερεσέ» στα κυλικεία


Τα τεφτέρια έβγαλαν οι ιδιοκτήτες των κυλικείων στα σχολεία, την ώρα που τα κρούσματα λιποθυμιών σε μαθητές που δεν τρέφονται σωστά, αυξάνονται.

Σοκ: «Βερεσέ» στα κυλικεία – Αυξάνουν οι λιποθυμίες μαθητών
Πλέον, οι ιδιοκτήτες κυλικείων αναγκάζονται να δίνουν στα παιδιά σάντουιτς με βερεσέ, καθώς οι οικογένειές τους αδυνατούν να τους δώσουν το χαρτζιλίκι τους.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», οι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι στα σχολεία αντιμετωπίζουν δύσκολα περιστατικά, καθώς ορισμένα παιδιά δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε τα στοιχειώδη.
Η εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων, κ. Κατερίνα Μπαλαγούρα κάνει λόγο για πτώση του τζίρου από 40% μέχρι 60%, ενώ υποστηρίζει ότι πρόκειται για γενικευμένο φαινόμενο, ιδιαίτερα οξύ στις χαμηλότερες οικονομικά περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου