"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Θέλουν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό

Προσπάθεια «κύκλων των αγορών και νεοφιλελεύθερων δυνάμεων να τρομοκρατήσουν και να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το θέμα με το πρακτορείο Bloomberg και την «εμφάνιση» της «δραχμής μετά το ευρώ».


«Τέτοιες τοποθετήσεις ευθυγραμμίζονται σαφώς με την πολιτική των εγχώριων μνημονιακών υποστηρικτών τους και μοναδικό σκοπό έχουν να σκορπίσουν το φόβο στον ελληνικό λαό και να κινδυνολογήσουν μπροστά στις επερχόμενες εκλογές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει:
«Καμία πολιτική σκοπιμότητα δεν πρέπει να υπηρετείται πίσω από τέτοιου είδους παρεμβάσεις, που οδηγούν σε κίνδυνο την κοινωνία και την οικονομία».
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, στα τερματικά του Bloomberg εμφανίστηκε κωδικός συναλλάγματος «ελληνική δραχμή (μετά το ευρώ)».

Ο κωδικός (ο οποίος, φυσικά, δεν ήταν λειτουργικός) αφαιρέθηκε λίγο αργότερα, με το ίδιο το πρακτορείο να αναφέρει πως επρόκειτο για «εσωτερική δοκιμαστική λειτουργία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου