"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γ. Παπανδρέου: «Ήθελα να αλλάξω συθέμελα την Ελλάδα» Ε ! ΡΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!)


Λίγες μέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίζει να στείλει το δικό του μήνυμα στον ελληνικό λαό ανοίγοντας «πυρά» κατά Αντώνη Σαμαρά και ΣΥΡΙΖΑ.

Γ. Παπανδρέου: «Ήθελα να αλλάξω συθέμελα την Ελλάδα»
«Ήθελα μέσα σε μία τετραετία να αλλάξω συθέμελα την Ελλάδα, αλλά η ιστορία μου επιφύλαξε έναν άλλο ρόλο, να παλέψω ώστε η χώρα μας να αποφύγει τη χρεοκοπία» αναφέρει σε κείμενο που ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα κάνοντας λόγο για πολιτικό και προσωπικό κόστος.
Δε διστάζει μάλιστα να πει πως το «Λεφτά υπάρχουν» ήταν μια παρεξήγηση καθώς δεν εννοούσε αυτό που όλοι κατάλαβαν αλλά ότι παρέμπεμπε στην ανάγκη αξιοποίησης των υπαρχόντων πόρων με διάφανο και αποτελεσματικό τρόπο.
Εξαπολύει μάλιστα βαριά «κατηγορώ» στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί παρά άλλη μια καμουφλαρισμένη εκδοχή των νοσηρών φαινομένων καιροσκοπισμού και δημαγωγίας που ζήσαμε κατά κόρον τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Δε θέλει το μνημόνιο, αλλά θέλει τα λεφτά του μνημονίου, γιατί γνωρίζει ότι χωρίς αυτά η χώρα μας κινδυνεύει. Δε θέλει το μνημόνιο, αλλά θέλει τη μείωση του χρέους του μνημονίου -και μάλιστα μεγαλύτερη.
Διατείνεται ότι μπορούμε να «εκβιάσουμε» τους εταίρους μας διότι είμαστε πια κοντά σε πρωτογενές πλεόνασμα και δεν έχουμε πια τόσο μεγάλη ανάγκη τα χρήματά τους. Μόνο που είμαστε πια κοντά σε πρωτογενές πλεόνασμα χάρη στην πολιτική που ασκήθηκε μέχρι τώρα την οποία καταγγέλλει και θέλει να ακυρώσει».
Αναφέρει δε πως όσοι ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταδικάσουν με αυτόν τον τρόπο τα στρεβλά φαινόμενα της μεταπολιτευτικής περιόδου αλλά ακριβώς το αντίθετο αφήνοντας αιχμές λέγοντας «Μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν, οι αντιλήψεις είναι κατά βάθος οι ίδιες».
Τα «βέλη» του εξακοντίζονται και προς τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι προχώρησε σε μια άτυπη συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ τον κατηγορεί ότι ευθύνεται για τη διενέργεια των εκλογών σε λίγες μέρες.
Όσο για τις ευθύνες του ίδιου και του ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως... δεν είχαν χρόνο! «Θα ήθελα να είχαμε το χρόνο που χρειάζεται, και χρειάζεται τουλάχιστον μία τετραετία, για να διορθώσουμε αυτά που εξοργίζουν τους νομοταγείς πολίτες εδώ και δεκαετίες με βαθύτατες αλλαγές που ξεκινήσαμε. Δεν τον είχαμε.»
Όσον αφορά το μνημόνιο ο πρώην πρωθυπουργός τάσσεται υπέρ της υπογραφής του μνημονίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ήταν και δεν είναι πανάκεια αλλά μια σωτήρια λύση ανάγκης και ένα βήμα πριν το γκρεμό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου