"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Το τελευταίο «αντίο» στον Θύμιο Καρακατσάνη

Με ενα δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα αποχαιρέτησαν το Θύμιο Καρακατσάνη συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι αλλά και απλοί πολίτες.  Χωρίς επικήδειους -σύμφωνα με την επιθυμία του ιδίου- λίγο νωρίτερα εψάλη η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στην Παιανία.



Ο Θύμιος Καρακατσάνης έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 72 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Θύμιος Καρακατσάνης είχε γεννηθεί το 1940 στα Ταμπούρια του Πειραιά.


Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, όπου από το 1960 εργάζεται συνεχώς στο θέατρο, αρχικά ως βασικό στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης και στη συνέχεια στο ελεύθερο θέατρο.


Στο θέατρο είχε παίξει σε έργα του Αριστοφάνη, του Μολιέρου, ενώ στον κινηματογράφο οι εμφανίσεις του υπήρξαν πιο σπάνιες.


Είχε εμφανιστεί στις ταινίες
Το πιο λαμπρό αστέρι, Η χαρτορίχτρα, Η γυναικοκρατία, Μπουμ Ταρατατζούμ, Καραβάν Σαράι.

«Ο Θύμιος ήταν εξαιρετικός συνεργάτης, φοβερά φιλότιμος, επαγγελματίας» δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο σκηνοθέτης της ταινίας «Καραβάν Σαράι», Τάσος Ψαρράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου