"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΓΣΕΕ: Να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας

ΓΣΕΕ: Να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας
Για «προσωρινή διαταγή» ανεργίας στα μεταλλεία Χαλκιδικής κάνει λόγο η ΓΣΕΕ, που εκφράζει την έντονη διαφωνία της στην απόφαση προσωρινής διαταγής - παύσης των εργασιών της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική.
Σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία επισημαίνει πως «απαιτούμε την άμεση εκδίκαση της αίτησης αναστολής ώστε να κρίνει η Δικαιοσύνη επί της ουσίας τους ισχυρισμούς εκείνων που προσέφυγαν στα Δικαστήρια για την προστασία του περιβάλλοντος από το συγκεκριμένο μεταλλείο».
Χαρακτηριστικά τονίζεται πως «η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει και επιβάλλεται να συνδυαστεί με την προστασία της κοινωνίας και των θέσεων εργασίας, σήμερα μάλιστα που η ανεργία παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις. Η αγωνία για το περιβάλλον είναι αναγκαία και θεμιτή όσο αναγκαία και θεμιτή είναι η διασφάλιση των 700 οικογενειών που εργάζονται και ζουν από τη συγκεκριμένη επιχείρηση, αλλά και η διασφάλιση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας».
Καταλήγοντας η ΓΣΕΕ επισημαίνει πως «η Δικαιοσύνη που είναι αρμόδια να απαντήσει, πρέπει να το κάνει σύντομα. Μέχρι τότε όμως δεν μπορεί και δεν πρέπει να στερήσει κανείς τη δουλειά εκατοντάδων εργαζομένων στα μεταλλεία Χαλκιδικής, ούτε την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου, ούτε βεβαίως την προσδοκία για συνέχιση της επένδυσης που σχετίζεται με την άμεση δημιουργία 1.300 επιπλέον θέσεων εργασίας στην περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου