"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Λε Πεν εναντίον Μαντόνα για βίντεο που τη δείχνει με σβάστικα στο μέτωπο

Αγωγή καταθέτει την επόμενη εβδομάδα το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας κατά της διάσημης ποπ σταρ Μαντόνα, εξαιτίας ενός βίντεο που προβλήθηκε στη διάρκεια της συναυλίας της το Σάββατο στο Παρίσι και το οποίο έδειχνε την επικεφαλής του κόμματος Μαρίν Λε Πεν με μια σβάστικα στο μέτωπό της.
Δείτε τα βίντεο


Η εικόνα της Λε Πεν, η οποία ήρθε τρίτη στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, εμφανίστηκε σε βίντεο μαζί με άλλες γνωστές προσωπικότητες, όπως ο Πάπας Βενέδικτος, ο Χόσνι Μουμπάρακ και ο Αδόλφος Χίτλερ.

Το βίντεο συνόδευε το τραγούδι «Nobody knows me» και -μόλις προβλήθηκε- το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Μετώπου Φλοριάν Φιλιπό δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό BFM ότι την επόμενη εβδομάδα το κόμμα θα καταθέσει αγωγή σε δικαστήριο της Μπομπινί, κοντά στο στάδιο Stade de France όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία, για προσβολή προσωπικότητας.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε τα πάντα στο όνομα της διασκέδασης, για να κάνεις τον κόσμο να μιλάει για σένα ή για να βγάλεις μερικά χρήματα» είπε ο ίδιος, κατηγορώντας την Μαντόνα ότι «προσπαθεί να προσελκύσει κόσμο στις συναυλίες της».

Η Γαλλίδα πολιτικός είχε προειδοποιήσει ότι θα μηνύσει την τραγουδίστρια εάν αυτή προβάλει ξανά το βίντεο, στις εμφανίσεις της στη Γαλλία.

«Καταλαβαίνουμε πώς παλιές τραγουδίστριες, που έχουν ανάγκη να μιλάει ο κόσμος για αυτές, κάνουν τέτοιες ακραίες κινήσεις» είχε πει η Λε Πεν.

Προσβεβλημένα είχαν δηλώσει στελέχη του Εθνικού Μετώπου. «Δεν είμαστε ναζιστικό κόμμα και αντιδρούμε στο να μας παρουσιάζουν ως τέτοιο» δήλωσε πηγή του κόμματος που στις προεδρικές εκλογές του Απριλίου απέσπασε το ένα πέμπτο των ψήφων.

«Εάν κατηγορεί κανείς το Εθνικό Μέτωπο ότι είναι αντισημίτες και ρατσιστές, τότε κατηγορεί το ένα πέμπτο των Γάλλων ότι είναι αντισημίτες και ρατσιστές» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου