"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πρώην αστροναύτης σκοτώθηκε σε δυστύχημα με τζετ σκι στη Φλόριντα

Ο αστροναύτης της NASA Άλαν Ποϊντέξτερ σκοτώθηκε την Κυριακή σε δυστύχημα με τζετ σκι στην Πενσακόλα της Φλόριντα, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.

«Η οικογένεια της NASA με θλίψη της ανακοινώνει το θάνατο του πρώην συναδέλφου και φίλου μας, Άλαν Ποϊντέξτερ», ανέφερε η υπηρεσία στην ιστοσελίδα της στο Facebook.

Ο 50χρονος πρώην αστροναύτης έκανε τζετ σκι μαζί με τους δύο γιους του, ηλικίας 26 και 22 ετών, στο Λιτλ Σαμπίν Μπέι της Πενσακόλα Μπιτς. Ο μεγαλύτερος από τους γιους του έπεσε με το τζετ σκι του πάνω σε εκείνο στο οποίο επέβαιναν ο

πατέρας με το μικρότερο γιο. Ο Ποϊντέξτερ εκτοξεύτηκε από το τζετ σκι και τραυματίστηκε σοβαρά. Ανασύρθηκε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε τοπικό νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε.

Οι δύο γιοι του δεν έπαθαν το παραμικρό. Ο 50χρονος αστροναύτης πραγματοποίησε δύο αποστολές στο διάστημα κατά την

καριέρα του στη NASA, μία το 2008 και άλλη μία, ως κυβερνήτης, το 2010. Την ίδια χρονιά αποχώρησε από την NASA για να αναλάβει τη θέση του κοσμήτορα στη Ναυτική Σχολή του Μόντερϊ, στην Καλιφόρνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου