"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Στα ίχνη της Αμέλια Έρχαρτ 75 χρόνια αργότερα

Εβδομήντα πέντε χρόνια μετά την εξαφάνιση της αμερικανίδας πιλότου Αμέλια Έρχαρτ στον Ειρηνικό Ωκεανό, μία νέα αποστολή προσπαθεί να βρει απαντήσεις για το τι συνέβη στην τελευταία της πτήση.

Οι ερευνητές ξεκινούν τη Δευτέρα από τη Χαβάη και θα προσπαθήσουν να βρουν απαντήσεις, καταδυόμενοι στα νερά γύρω από το νησί του Ειρηνικού, Νικουμαρόρο.

Πιστεύουν ότι το αεροπλάνο της Έρχαρτ συνετρίβη εκεί το 1937 και ότι η ίδια επέζησε για κάποιες ημέρες.


Στις 2 Ιουλίου του 1937 η Αμέλια Έρχαρτ και ο πλοηγός της, Φρεντ Νόοναν ξεκίνησαν από την Παπούα Νέα Γουινέα με το αεροσκάφος Electra 10E και προορισμό τη νήσο Χάουλαντ.


Πολλοί ερευνητές θεωρούν ότι το Electra έμεινε από καύσιμα και η Έρχαρτ με τον Νόοναν συνετρίβησαν στη θάλασσα.


Η Έρχαρτ ήταν η πρώτη γυναίκα πιλότος που διέσχισε μόνη της τον Ατλαντικό Ωκεανό.


Η υπόθεση της εξαφάνισής της πυροδότησε πλήθος θεωριών. Ο Ρικ Γκιλέσπι της Διεθνούς Ομάδας Ανάκτησης Ιστορικών Αεροσκαφών  θεωρεί ότι το αεροσκάφος δεν συνετρίβη στη θάλασσα αλλά στο νησί Νικουμαρόρο, όπου οι Έρχαρτ και Νόοναν επέζησαν για λίγες ημέρες πριν τελικά πεθάνουν από δίψα, πείνα ή τραυματισμό.


Σε διάστημα τριών εβδομάδων ο Γκιλέσπι θα πραγματοποιήσει έρευνες στα νερά γύρω από το νησί, προκειμένου να στηρίξει τη θεωρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου