"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Εμείς κα Κουντουρά μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλά και με το 20% της βουλευτικής μας αποζημίωσης. Μήπως να σας "τσοντάρουμε" λίγο για να τα φέρετε... βόλτα».;;;

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ (Α.Ε.ΚΑΜΜΕΝΟΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ «ΦΤΑΝΕΙ» Η... ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ...!!!

«Η Βουλευτική αποζημίωση με την συντήρηση των πολιτικών γραφείων και τις μετακινήσεις, δεν φτάνει ούτε για... ζήτω»!!!

Τάδε έφη, η Βουλευτής των (Α.Ε. Καμμένου), Έλενα Κουντουρά στην ΝΕΤ, μιλώντας  για τις Βουλευτικούς αποζημιώσεις και το κόψιμο των επιδομάτων από τις επιτροπές. 


Καταπέλτης και πολυμηνυματική η απάντηση τησ Χρυσής Αυγής:
«Να υπενθυμίσουμε στους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι οποίοι θεωρητικά θέλουν να φέρουν νέα ήθη στην πολιτική πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η κατάργηση των κρατικών επιχορηγήσεων στα κόμματα και η απόδοσή τους στους αναξιοπαθούντες Έλληνες πολίτες. 

Ακόμη, απαιτούμε την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας, καθώς και τη μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων στο ύψος του μισθού ενός δημοσίου υπαλλήλου μεσαίας βαθμίδας. 

Εμείς κα Κουντουρά μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλά και με το 20% της βουλευτικής μας αποζημίωσης. 

Μήπως να σας "τσοντάρουμε" λίγο για να τα φέρετε... βόλτα».;;; 

Η κα Κουντουρά πού πήγε με τούς (Α.Ε. Καμμένου) γιά να εξασφαλίσει την Βουλευτική έδρα και αποζημίωση (όπως και ο Παν. Μελάς στον Πειραιά και τόσοι άλλοι) δεν θα εξελέγοντο επ΄ουδενί με την Ν.Δ...!!!

Βρήκε την σημαία ευκαιρίας των (Α.Ε. Καμμένος) η κα Κουντουρά και τώρα διαμαρτύρεται ότι δεν της «φτάνει ο μισθός ούτε γιά...ΖΉΤΩ»...!!!

Λες καί την παρακαλέσαμε να γίνει Βουλευτής για να μας σώσει....

Ήταν καλύτερα στην Αμερική πού είχε προσφύγει  τα τελευταία χρόνια μετά την επαγγελματική και πολιτική της αποτυχία;;;

Άν ήταν ας έμενε εκεί..

Εμείς θα την αποζημιώσουμε.;;;


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου